Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: «Ενδιαφέρον για Χάρτελ από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό»

Για ενδιαφέρον των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού προς την περίπτωση του Μαρτσέλ Χάρτελ κάνουν λόγο τα γερμανικά ΜΜΕ.

Ο Γερμανός χαφ, που είναι γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου του 1996, αγωνίστηκε στη Ζανκτ Πάουλι την τελευταία τριετία, δηλαδή από το 2021 έως το 2024, βοηθώντας σημαντικά ώστε να πάρει την άνοδο στην Bundesliga η ομάδα του. Παρ’ όλα αυτά, ο ποδοσφαιριστής δεν τα βρήκε με τον σύλλογο για την ανανέωση του συμβολαίου του και αποχωρεί.

Ο Χάρτελ διένυσε μία εκπληκτική σεζόν με τη Ζανκτ Πάουλι, σημειώνοντας 21 γκολ και 15 ασίστ σε 37 παιχνίδια, ενώ ήταν και αρχηγός της ομάδας. Πρόκειται για έναν πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο στα εξτρέμ όσο και στη θέση του φορ και γι’ αυτό έχει τόσο καλή επαφή με τα δίχτυα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με γερμανική ιστοσελίδα η περίπτωση του Χάρτελ αρέσει στον ΠΑΟΚ, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

«Ο Μαρσέλ Χάρτελ βρίσκεται στην ατζέντα της Τράμπζονσπορ και την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε στην Τουρκία για να συμφωνήσει στις λεπτομέρειες της μεταγραφής», αναφέρεται σε δημοσίευμα του εξωτερικού.

Οι Τούρκοι θεωρούν αρκετά πιθανό να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα σε Χάρτελ και Τράμπζονσπορ, ωστόσο προσφορά για τον Γερμανό χαφ έχουν κάνει κι άλλες ομάδες, όπως αναφέρει η γερμανική «Αbendblatt».

«Αν και η μεταγραφή είναι αρκετά πιθανή, υπάρχει ενδιαφέρον από Φιορεντίνα, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ», τονίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του εξωτερικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ