Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποια είναι η προσωπική θέση του Βαγγέλη Λιόλιου για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα;

Απαράδεκτη ενέργεια από ηλικιωμένο στα court seats του Προμηθέα μετά το τέλος του αγώνα των Πατρινών με τον Άρη!

Δευτερόλεπτα μετά το buzzer beater του Βασίλη Τολιόπουλου, που έδωσε τη νίκη στους Θεσσαλονικείς, οι παίκτες των φιλοξενούμενων έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της Basket League.

Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή ένας άνθρωπος μεγάλης ηλικίας κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και κλώτσησε έναν παίκτη των κίτρινων!

Οι άνθρωποι του Άρη κατήγγειλαν το εν λόγω περιστατικό, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, αλλά και ο αντιπρόεδρός της, Λευτέρης Αρβανίτης.

Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, ο Ανδρέας Καλόγηρος ήταν εκείνος που δέχτηκε την κλωτσιά και προχώρησε στην καταγγελία.

Πρέπει να τονιστεί, τέλος, ότι σύμφωνα με τον νέο αθλητικό Νόμο, οι παράγοντες που ασκούν βία οφείλουν να συλλαμβάνονται και να ακολουθούνται έπειτα οι διαδικασίες που προβλέπονται.

Αλήθεια, ποια είναι η θέση του προέδρου της ομοσπονδίας μπάσκετ και ιδιοκτήτη του Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιου;

Δείτε το περιστατικό στο 00:25 του βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ