Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μυστήριο με ΠΑΟΚ και Λιβάγια

Χθες έγινε η πρώτη συνάντηση-συζήτηση για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας στον ΠΑΟΚ.

Οι Γιώργος Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ιβάν Σαββίδη από βιντεοκλήση, μίλησαν για όλα τα θέματα που αφορούν τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος – όπως τόνισε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου – θα πρέπει να φτάσει στους ομίλους του νέου Champions League.

Μία από τις προτεραιότητες για τους Θεσσαλονικείς είναι η περίπτωση του Σουαλιό Μεϊτέ και σύντομα θα αρχίσουν οι επαφές με τη Μπενφίκα για την αγορά του, με λιγότερα χρήματα από τα 4 εκατ. ευρώ που προέβλεπε η ρήτρα δανεισμού του παίκτη το προηγούμενο καλοκαίρι.

Από χθες, όμως, ακούγεται δυνατά το όνομα του Μάρκο Λιβάγια για τους ασπρόμαυρους. Κι όπως σημειώνει αθλητική εφημερίδα της Παρασκευής, όντως η περίπτωση του Κροάτη επιθετικού εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για παίκτη που έχει συζητηθεί αρκετά μεταξύ των ανθρώπων του συλλόγου και η κουβέντα «φούντωσε» μετά την παρουσία του Φεντερίκο Παστορέλο στην Τούμπα, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λιβάγια, λοιπόν, παρουσιάζεται διατεθειμένος να φύγει από τη Χάιντουκ και μέχρι στιγμής έχει υπάρξει μία κρούση, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα για την περίπτωσή του.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν το 1,1 εκατ. ευρώ.

Πάντως, από τον ΠΑΟΚ διαψεύδονται οι συγκεκριμένες πληροφορίες και μένει να φανεί αν θα υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη, πέρα από τη φιλολογική κουβέντα του προηγούμενο διαστήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ