Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια…

Υπάρχει κόσμος στον Παναθηναϊκό που λέει ότι αν η ομάδα δεν κατακτήσει το κύπελλο θα είναι καταστροφή, διότι δεν θα βγει στην Ευρώπη.

Εννοείται ότι διαφωνώ. Τόσα χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν έπαιζε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξαναβγήκε με τον Γιοβάνοβιτς. Άρα, για ποια καταστροφή μιλάμε; Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια…

Το θέμα είναι το γόητρο της ομάδας. Ήταν μέσα στα δυο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τερμάτισε τέταρτη. Και τώρα κινδυνεύει να χάσει και το κύπελλο από τον Αρη. Αυτή είναι η ζημιά. Για τον Παναθηναϊκό η απώλεια του κυπέλλου θα είναι πισωγύρισμα.

Εκεί που υποτίθεται ότι  το τριφύλλι επέστρεψε στην κανονικότητα  θα βρεθεί ξανά στα κάτω του. Και δεν θα είναι εύκολο να σηκωθεί. Θα χρειαστούν πολλά χρήματα για μεταγραφές επιπέδου κι ασφαλώς ένας προπονητής που να συνάδει με το όνομα της ομάδας, έτσι ώστε να τον βάλει στον δρόμο των επιτυχιών. Προπονητής από το πάνω ράφι, μάχιμος κι όχι σαν τον Τερίμ που έχει βγει στη σύνταξη.

Όλα αυτά, βέβαια, θα τα δούμε μετά τον τελικό του Σαββάτου. Αυτή τη στιγμή για τους πράσινους προέχει να πάρουν το κύπελλο. Ξέρουν ότι η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Ο Αρης διαθέτει καλή ομάδα και θα πουλήσει πολύ ακριβά το το τομάρι του. Έχει να πάρει τίτλο μισό αιώνα. Το κίνητρό του θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Άρα, θα γίνει μεγάλη μάχη και στον Παναθηναϊκό κάποιοι παίκτες καλούνται να κάνουν την υπέρβασή τους, διότι συνολικά η ομάδα δεν είναι καλά και στερείται της ιδανικής ψυχολογίας για έναν τελικό που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ