Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έγραψε ιστορία ο Παναγιώτης Γκιώνης με την εξασφάλιση της έκτης συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες – Ποιοι είναι οι Έλληνες με τις περισσότερες συμμετοχές στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη (ΦΩΤΟ)

Σε ένα ολιγομελές κλαμπ, με τεράστια (αθλητική) ιστορία εντάχθηκε από το μεσημέρι του Σαββάτου ο 44χρονος Παναγιώτης Γκιώνης. 

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και έγινε μόλις ο τέταρτος Έλληνας αθλητής που θα γράψει 6 συμμετοχές σε ατομικό άθλημα στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. 

Ο Γκιώνης αγωνίστηκε σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, στο Πεκίνο, στο Λονδίνο, στο Ρίο, στο Τόκιο και σειρά παίρνει το Παρίσι. 

Ο ιστιοπλόος Τάσος Μπουντούρης, η πρωταθλήτρια της σκοποβολής  Άγη Κασούμη και η τοξοβόλος Ευαγγελία Ψάρρα είναι οι τρεις εκπρόσωποι του ελληνικού αθλητισμού με έξι συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις

Μετά το τέλος της προσπάθειάς του που του έδωσε και το εισιτήριο για το Παρίσι, ο Παναγιώτης Γκιώνης τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία και συγκινημένος προσπάθησε να συνειδητοποιήσει την 6η πρόκρισή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ δέχθηκε τα συγχαρητήρια του προπονητή του Κωνσταντίνου Βατσακλή.

Δείτε την συγκλονιστική φωτογραφία:

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ