Μετάβαση στο περιεχόμενο

Elite League: Ώρα Final 4 με έπαθλο δύο θέσεις στη Basket League

Η ώρα που περίμεναν οι 4 μονομάχοι που έχουν μείνει όρθιοι στην Elite League έφτασε. Πανιώνιος, Ηρακλής, Μίλωνας και Ερμής Σχηματαρίου ρίχνονται στη «μάχη» του Final 4 (17-19/5) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με έπαθλο δύο εισιτήρια για τη Basket League, με το σημερινό (17/5) πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο παιχνίδια.

Στον πρώτο αγώνα της ημέρας, ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Ερμή Σχηματαρίου (17:00). Ο νικητής του ζευγαριού θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την Κυριακή (19/5) το δεύτερο εισιτήριο για την άνοδο στη Basket League της σεζόν 2024/25. Ο Ερμής θα παραταχθεί χωρίς τον προπονητή του, Νίκο Οικονόμου, που θα βρεθεί στις ΗΠΑ για την ορκωμοσία της κόρης του, με τον άμεσο βοηθό του, Κώστα Σίσκο, να παίρνει τη θέση του.

Ο δεύτερος χρονικά αγώνας της ημέρας είναι και ο τελικός της Elite League, με τον Πανιώνιο να αντιμετωπίζει τον Μίλωνα (20:00). Ο νικητής θα αναδειχθεί πρωταθλητής και θα πάρει το πρώτο εισιτήριο για τη Basket League της νέας σεζόν. Ο ηττημένος του ζευγαριού θα έχει και μία δεύτερη ευκαιρία, αφού την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα του Ηρακλή με τον Ερμή Σχηματαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ