Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Χάνει» την Ευρώπη η Μαρσέιγ -Έλαμψε 18χρονος στην Παρί!

Μπορεί να έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα, αλλά δεν δείχνει διάθεση να… σταματήσει ούτε σε εξ αναβολής αναμέτρηση η Παρί Σεν Ζερμέν!

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε επικράτησε 2-1 της Νις στη Νίκαια, με «λάμψη» του 18χρονου μπακ-χαφ Γιοράμ Ζαγκέ, ο οποίος σκόραρε τα δύο πρώτα του γκολ με την ανδρική ομάδα, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στην U19!

Από την άλλη πλευρά, η Νις έχασε οριστικά το Champions League με μία αγωνιστική να απομένει καθώς έμεινε στο -4 από την Μπρεστ, επομένως θα παίξει την επόμενη σεζόν στους ομίλους του Europa League, έχοντας απόσταση ασφαλείας από Λανς και Λιόν.

Σε πολύ χειρότερη μοίρα είναι η Μαρσέιγ, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστική απώλεια ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, κάτι που θα αποτελέσει την… ιδανική ολοκλήρωση σε μία «τραγική» σεζόν όπως η εφετινή.

Οι Μασσαλοί ηττήθηκαν με σκορ 1-0 από την αδιάφορη Ρεμς και έμειναν στο -3 από Λανς και Λιόν, θέλοντας ήττα και των δύο και δική τους νίκη επί της Χάβρης στην τελευταία αγωνιστική, ώστε να ευνοηθούν από την καλύτερη διαφορά γκολ που κατέχουν και να προλάβουν τουλάχιστον την 6η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ