Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – NBA: Προβάδισμα για Νάγκετς και Νικς, «έλαμψαν» Γιόκιτς και Μπράνσον

Με τον Νίκολα Γιόκιτς να κάνει απίθανα πράγματα οι Νάγκετς επικράτησαν των Τίμπεργουλβς στο Ντένβερ με 112-97, έκαναν το 3-2 στη σειρά και πλέον βρίσκονται μια νίκη μακριά από τους τελικούς της Δυτικής περιφέρειας. 

Ο «Τζόκερ» ήταν ασταμάτητος, έκανε μια εμφάνιση άξια ενός MVP και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 40 πόντους (13/19 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 8/9 βολές), 7 ριμπάουντ, 13 ασίστ και μηδέν(!) λάθη σε 41 λεπτά συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, ο Άαρον Γκόρντον είχε 18 πόντους και 10 ριμπάουντ ενώ 16 πόντους σημείωσε ο Τζαμάλ Μάρεϊ, αλλά και ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στη σειρά (4/5 τρίποντα). 

Για τη Μινεσότα πρώτος σκόρερ ήταν ο Καρλ-Αντονι Τάουνς με 23 πόντους με τον Ρούντι Γκομπέρ και τον Άντονι Έντουαρντς (5/15 σουτ) να προσθέτουν από 18 πόντους. 

Επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι την Πέμπτη (ξημερώματα Παρασκευής για Ελλάδα) στο «Target Center» της Μινεάπολις. 

Πριν το πέμπτο παιχνίδι των Νάγκετς με τους Τίμπεργουλβς ο Γιόκιτς γνώρισε την αποθέωση από το κοινό για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της κανονικής περιόδου του NBA για τη σεζόν 2023-24.

Μία νίκη μακριά από τους τελικούς της Ανατολής βρίσκονται οι Νικς, που επικράτησαν εύκολα των Πέισερς στο «Madison Square Garden» με 121-91 και πήραν προβάδισμα με 3-2 στη σειρά. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν για ακόμη ένα ματς ο Τζέιλεν Μπράνσον, που είχε 44 πόντους και 7 ασίστ. Από 18 πόντους πρόσθεσαν οι Άλεκ Μπερκς και Τζος Χαρτ (11 ριμπάουντ), ενώ 17 πόντους είχε ο Μάιλς ΜακΜπράιντ. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Αϊζέια Χάρτενσταϊν με 7 πόντους και 17 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 12 ήταν επιθετικά. 

Για τους Πέισερς ο Πασκάλ Σιάκαμ είχε 22 πόντους με 8 ριμπάουντ, ο Μάιλς Τέρνερ είχε 16 πόντους, ενώ στους 13 πόντους έμεινε ο Ταϊρίς Χάλιμπερτον. 

Η επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στο «Gainbridge Fieldhouse» της Ιντιανάπολις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ