Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Αντίο» Εμπαπέ στο κοινό της Παρί με ήττα

Η τελευταία «παράσταση» του Κιλιάν Εμπαπέ ενώπιον του παρισινού κοινού δεν συνοδεύτηκε από νίκη. Αντίθετα, αν και οι πρωταθλητές Γαλλίας προηγήθηκαν με τον άσο τους, που αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, ηττήθηκαν στην έδρα τους με 2-1 από την «αδιάφορη» Τουλούζ.

Κατά τα λοιπά, η ήττα της Λοριάν στο «Βελοντρόμ» από την Μαρσέιγ σήμανε ουσιαστικά και τον υποβιβασμό της, ενώ οι «Φωκαείς» παρέμειναν στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Η Λιλ έφυγε με νίκη από το «Μποζουάρ» απέναντι στη Ναντ και ανέβηκε στην τρίτη θέση, αφήνοντας την Μπρεστ, με την οποία ισοβαθμεί, να παίζει στα προκριματικά του Champions League όπως έχει τώρα η κατάσταση.

Παρί Σεν Ζερμέν (Ενρίκε): Αρνάου, Μουκιελέ (Χακιμί 77΄), Σκρίνιαρ, Περέιρα, Ζαγκ, Σολέρ, Ουγκάρτε, Λι (Ντεμπελέ 63΄), Ασένσιο (Ράμος 77′), Μπαρκολά (Μαγιουλού 63΄), Εμπαπέ.

Τουλούζ (Μαρτίνες): Ρεστέ, Κόστα, Κεμπέν, Ντιαρά, Ντέσλερ (Καμάνζι 64΄), Κάσερες, Σιέρο, Σουάσο (Μαουισά Ελεμπί 79′), Αμπουκλάλ (Ντένουμ 64΄), Νταλίνχα (Μαγκρί 79΄), Γκμποχό (Μπαμπίτσκα 88΄).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ