Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φουλ για τίτλο η Σίτι με «τεσσάρα» στην Φούλαμ

Χωρίς κανένα πρόβλημα η ομάδα του Γκουαρδιόλα έκανε ότι ήθελε στο Κρέιβεν Κότατζ και με δύο γκολ από τον Γιόσκο Γκβάρντιολ έφυγε με διπλό πρωτιάς από την έδρα της Φούλαμ.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, που τελείωσε το ματς με 10 παίκτες για ακόμα ένα παιχνίδι, δεν κατάφερε να πάρει κάτι κόντρα στους πρωταθλητές, αφού σε 20 παιχνίδια δεν έχει πάρει ποτέ νίκη.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε τον Γκβάρντιολ να πετυχαίνει ένα τρομερό γκολ στο 12ο λεπτό για να διώξει τον άγχος των πολιτών, που ωστόσο έχασαν με τραυματισμό τον Κάιλ Γουόκερ.

Στην επανάληψη ο Φόντεν ανέβασε το σκορ στο 2-0 (59′), με τον Γκβάρντιολ να πετυχαίνει 2ο γκολ στο ματς στο 71ο λεπτό.Το τελικό 4-0 πέτυχε ο Άλβαρεζ από την άσπρη βούλα έπειτα από πέναλτι και αποβολή του Ντιόπ στις καθυστερήσεις.

Πλέον η Άρσεναλ είναι στο -2 από την Σίτι στα ίδια ματς (36) και ψάχνει ένα… θαύμα για να κλέψει το πρωτάθλημα.

Φούλαμ: Λένο, Μπάσεϊ, Καστάνιε, Ντιόπ, Ρόμπινσον, Κόρντοβα-Ριντ (46′ Κέρνεϊ), Περέιρα (74′ Γουίλσον), Γουίλιαν (46΄ Τραορέ), Ιγουόμπι, Παλίνια, Μουνίθ (67′ Μπρόχα).

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ντίας, Ακέ (22′ Γουόκερ), Γκβάρντιολ, Ακάνζι, Κόβατσιτς (82′ Λιούις), Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (75′ Ντοκού), Σίλβα, Φόντεν (82′ Μπομπ), Χάαλαντ (82′ Άλβαρες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ