Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου πόλο Ανδρών το Περιστέρι!

Το Περιστέρι επιβλήθηκε του Υδραϊκού 14-13 στον συναρπαστικό προημιτελικό του Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας πόλο Ανδρών και περιμένει τον νικητή του ΝΟ Βουλιαγμένης-Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση παίρνοντας προβάδισμα με 4-1 και 5-2, με τον Υδραϊκό όμως να επιστρέφει και να ισοφαρίζει σε 7-7 και 9-9.

Ωστόσο, οι παίκτες του Περιστερίου ήταν εκείνοι που βρήκαν περισσότερες λύσεις στην «τελική ευθεία» του ματς, προηγήθηκαν με 12-9 και 13-10, αντέχοντας στην αντεπίθεση των αντιπάλων του και παίρνοντας τη νίκη με 14-13.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο φουνταριστός, Άγγελος Φώσκολος, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 5 γκολ και μπόλικες κερδισμένες αποβολές.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη κλείσει θέση στα ημιτελικά του Final 8, μετά την άνετη νίκη του επί του ΠΑΟΚ, περιμένοντας πλέον τον νικητή του ζευγαριού Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (20:00).

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-6, 3-2, 3-4.

Περιστέρι (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας 2, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης, Άντζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 5, Μπεριστιάνος 2, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Ανδρ., Χόλαντ, Μπιτσάκος Κ., Αλευρίδης.

Υδραϊκος (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα, Γκαράνης 1, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 5, Μπλάνης 2, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 4, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος Χ., Μουρατίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ