Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Eurovision: Σε ποια θέση εμφανίζεται απόψε η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι – Αρρώστησε πριν τον ημιτελικό

Την ώρα που ο Ολυμπιακός θα δίνει τη δική του μάχη για την πρόκριση στον τελικό του Conference League, η Μαρίνα Σάττι θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον αντίστοιχο τελικό της Eurovision.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, με το τραγούδι «Ζάρι», θα εμφανιστεί τρίτη στον αποψινό (22:00, ΕΡΤ1) δεύτερο ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού, με τις εκτιμήσεις των ειδικών να αναφέρουν πως θα έχει μία εύκολη πρόκριση στη μεγάλη βραδιά του θεσμού.

Από τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει από τη χθεσινοβραδινή πρόβα τζενεράλε φαίνεται πως το κοινό ενθουσιάστηκε με την ερμηνεία και την εμφάνιση της γαλανόλευκης αποστολής, η οποία κερδίζει όλες αυτές τις μέρες τις εντυπώσεις και το «Ζάρι» είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια στον φετινό διαγωνισμό.

Η ατυχία, πάντως, χτύπησε την… πόρτα της Μαρίνα Σάττι, όπως έγινε γνωστό. Βλέπετε, η Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει φαρυγγίτιδα και πυρετό. Το πιο πιθανό είναι να κρύωσε από τα κλιματιστικά που υπάρχουν στους κλειστούς χώρους.

Η Μαρίνα Σάττι προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να ξεκουραστεί και με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής υπάρχει αισιοδοξία ότι το τελικό αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τους Ευρωπαίους και το «Ζάρι» θα βρεθεί στον τελικό του Σαββάτου (11/5).

Εκτός από τη Μαρίνα Σάττι, η Ελλάδα θα έχει και άλλη… εκπροσώπηση απόψε, αφού στην έναρξη του δεύτερου ημιτελικού θα δούμε την Έλενα Παπαρίζου, η οποία είναι καλεσμένη των Σουηδών, όπως συνέβη πριν από μερικές ημέρες με την Ελένη Φουρέιρα που έβαλε «φωτιά» στη σκηνή της «Μάλμε Αρένα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ