Μετάβαση στο περιεχόμενο

LIVE: Ολυμπιακός-Λαμία 4-1 (Τελικό)

Τέλος στο ματς: Ολυμπιακός-Λαμία 4-1!

 

90’+3′ ΓΚΟΛ ο Αλεξανδρόπουλος, 4-1! Ο Ελ Κααμπί βρέθηκε φάτσα με τον Κοσέλεβ, δεν μπόρεσε να εκτελέσει, αλλά έστρωσε στον Αλεξανδρόπουλο που με ωραίο πλασέ βρήκε δίχτυα.

90’+1′ Άστοχη κεφαλιά του Τζανετόπουλου έπειτα από στατική φάση.

84′ Αλλαγή για Ολυμπικό: Ελ Αραμπί αντί Όρτα. Αποθέωση για τον Μαροκινό.

84′ Αλλαγή για Λαμία: Τσιλιανίδης αντί Λέικ 

80′ Σουτ του Όρτα, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Κοσέλεβ.

79′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Ελ Κααμπί έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα του Κίνι, αλλά πλάσαρε πάνω στον Κοσέλεβ.

77′ Τεράστια ευκαιρία για τη Λαμία! Ο Τόσιτς έκανε μπαλιά-τρύπα για τον Τσιλούλη, που βρέθηκε φάτσα με τον Πασχαλάκη και αστόχησε. Κακή αντίδραση από τον Ρίτσαρντς.

75′ Αλλαγή για τη Λαμία: Τσούκαλος αντί Μαρτίνεθ.

74′ Σουτ του Έσε, μπλόκαρε ο Κοσέλεβ.

73′ Αλλαγές για τον Ολυμπιακό: Ζέλσον αντί Μασούρα και Ελ Κααμπί αντί του Ναβάρο.

69′ Δυνατό σουτ του Τόσιτς, έδιωξε ο Πασχαλάκης και μπλόκαρε σε δεύτερο χρόνο.

66′ Απειλεί ο Ολυμπιακός. Ο Όρτα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Μασούρας αστόχησε με κεφαλιά.

64′ ΓΚΟΛ η Λαμία, μειώνει σε 3-1! Το φάουλ εκτελέστηκε έξυπνα από τη Λαμία και ο Τόσιτς έπιασε πάρα πολύ ωραίο σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη. Είναι το πρώτο γκολ της Λαμίας στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα. Τα γκολ ήταν 17-0 πριν τη σέντρα! 

63′ Κίτρινη στον Αλεξανδρόπουλο για δυνατό φάουλ στον Τσιλούλη.

61′ Πολύ καλή στιγμή για τη Λαμία! Έπειτα από ωραία αντεπίθεση, ο Τόσιτς σέρβιρε μέσα στην περιοχή για τον Τσιλούλη που έπιασε χαμηλό-δυνατό σουτ και ο Πασχαλάκης μπλόκαρε.

59′ Αλλαγή για τη Λαμία: Τόσιτς αντί Σιμόν.

59′ Αλλαγές για τον Ολυμπιακό: Άμπι αντί Ρέτσου, Αλεξανδρόπουλος στη θέση του Τσικίνιο.

55′ Μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό! Ο Ποντένσε μοίρασε εξαιρετικά για τον Μασούρα, που βρέθηκε φάτσα με τον αντίπαλο γκολκίπερ, έσκαψε την μπάλα, αλλά αστόχησε.

52′ ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός, 3-0! Μακρινή μπαλιά του Βέζο, ο Σιμόν προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά προ του Ναβάρο, αλλά έστρωσε στον Ποντένσε, ο οποίος κρέμασε τον Κοσέλεβ.

51′ Επικίνδυνη κόντρα της Λαμίας, με τον Βασιλαντωνόπουλο να βγαίνει από τα δεξιά, αλλά ο Ρέτσος διάβασε τη φάση, έβαλε την κόντρα και πήρε το άουτ.

50′ Απειλεί ο Ολυμπιακός. Εκτέλεση φάουλ του Όρτα από τα αριστερά, κεφαλιά του Μασούρα, με τον Κοσέλεβ να διώχνει εντυπωσιακά.

47΄ Μικρή διακοπή. Στο έδαφος ο Τσιλούλης έπειτα από μονομαχία με τον Ρίτσαρντς.Συνέχεια στο ματς…

Έναρξη στο β’ μέρος.

Ενα λεπτό οι καθυστερήσεις…. ΤΕΛΟΣ πρωτου ημιχρόνου 

45′ Σουτ του Ποντένσε, μπλόκαρε ο Κοσέλεβ.

41′ Ωραία κίνηση του Λέικ από τα αριστερά για τη Λαμία, παραχώρησε κόρνερ ο Κίνι.Πέρασε ανεκμετάλλευτο.

40′ Απειλεί η Λαμία, με τον Μαρτίνεθ να μην μπορεί να εκτελέσει σχεδόν από τη μικρή περιοχή, αφού πάτησε την μπάλα.

39′ Νέα καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έφυγαν στην κόντρα με τον Μασούρα να κουβαλάει την μπάλα για πολλά μέτρα, κάνοντας τελική πάσα για τον Τσικίνιο, αλλά το σουτ του τελευταίου βρήκε σε σώματα. Υπήρχε και ο Όρτα δεξιά

38′ Συρτό σουτ του Ποντένσε από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοσέλεβ.

37′ Γύρισε του Ναβάρο από τα δεξιά για τον Μασούρα, μπλόκαρε ο Κοσέλεβ.

33΄ Στο έδαφος ο Τσιλούλης, που όποτε έχει την μπάλα, αποδοκιμάζεται,  μετά από μαρκάρισμα του Ρέτσου. Ο Τσιλούλης δείχνει να πονάει. Τελικά, σηκώθηκαν και οι δύο

32′ Καλή στιγμή με τον Έσε για τον Ολυμπιακό! Ο Ναβάρο έστρωσε την μπάλα στον Αργεντίνο, ο οποίος έπιασε δυνατό, αλλά και άστοχο σουτ.

28′ Απειλεί και πάλι ο Ολυμπιακός. Ο Μασούρας κινήθηκε εξαιρετικά από τα δεξιά, αλλά την μπαλιά του για τον Τσικίνιο έκοψε ο Τζανετόπουλος.

27′ ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός, 2-0! Ο Ναβάρο με ωραίο πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά του Κοσέλεβ.

25′ ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός, 1-0! Ο Ποντένσε κινήθηκε εξαιρετικά από τα αριστερά, έκανε προσποιήσεις και την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα στην καρδιά της περιοχής, όπου ήταν ο Τσικίνιο, ο οποίος εκτέλεσε τον Κοσέλεβ.

20′ Σουτ του Μασούρα στην αγκαλιά του Κοσέλεφ

14′ Επικίνδυνη επίθεση της Λαμίας στην περιοχή του Ολυμπιακού, με το σουτ του Σίντκλεϊ να βρίσκει σε σώματα, ενώ ο Κίνι έβαλε στοπ στον Τσιλούλη, προτού σηκωθεί το σημαιάκι για οφσάιντ.

12′ Κεφαλιά του Βέζο μετά από κόρνερ, μπλόκαρε ο Κοσέλεφ

6′ Σημαντική στιγμή για τον Ολυμπιακό, με τον Όρτα να γυρνάει την μπάλα στην καρδιά της περιοχής αλλά ο Μασούρας δεν κατάφερε να πλασάρει από κοντά.

2′ Πάσα Ποντένσε στον Ναβάρο, αλλά ο επιθετικός του Ολυμπιακού γλίστρησε πριν κάνει επαφή με τη μπάλα

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Περίπου 15.000 θεατές αυτή την ώρα στο  “Γεώργιος Καραϊσκάκης” , αφού οι θύρες 3-7, που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, είναι άδειες σε ένδειξη διαμαρτυρίας  

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία (17:00) για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Και θα παρακολουθήσουμε μαζί τον αγώνα

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου)

4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Δ.Βεργέτης (Αργολίδας)

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπαρ) : Πασχαλάκης, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Βέζο, Κίνι, Έσε, Όρτα, Τσικίνιο, Ποντένσε, Μασούρας, Ναβάρο.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Φορτούνης, Ελ Κααμπί, Μαρτίνε, Ελ Αραμπί, Αλεξαδρόπουλος, Ροντινέι, Καρβάλιο, Άμπι. Οι επιλογές του Λεωνίδα Βόκολου

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος):  Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ, Νούνιες, Τζανδάρης, Κοντονίκος, Μαρτίνες, Τσιλούλης, Λέικ.

Στον πάγκο: Χατζηεμμανουήλ, Σαραμαντάς, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τσούκαλος, Τόσιτς, Τερεζίου, Μάλτσι, Τσιλιανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ