Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τερίμ: «Χαρούμενοι που κερδίσαμε με πολλά γκολ-Αφιερώνουμε τη νίκη στον κ. Παπαβασιλείου»

Ο Παναθηναϊκός ήταν υπερηχητικός εναντίον της Λαμίας, κέρδισε τους Φθιώτες με 5-0 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της  Super League.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Φατίχ Τερίμ, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όλος ο “πράσινος” οργανισμός είναι ενωμένος στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ευχαριστώντας παράλληλα τους φιλάθλους της ομάδας που γέμισαν το κλειστό ΔΑΚ Λαμίας.

Παράλληλα, ο Τούρκος τεχνικός αφιέρωσε το τρίποντο στον Team Manager του Παναθηναϊκού, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, που πριν λίγες μέρες έχασε τον αδερφό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ, για το ματς :

“Σε αυτόν τον αγώνα η προτεραιότητα ήταν να πάρουμε τους τρεις πόντους. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε με πολλά γκολ. Ο κάθε αγώνας είναι τελικός και τώρα για εμάς το πιο σημαντικό ματς είναι με την ΑΕΚ. Η ομάδα, οι οπαδοί και όσοι δουλεύουν στον οργανισμοί είμαστε μαζί και δυνατοί. Είμαστε χαρούμενοι που παίξαμε σαν να είμαστε στην έδρα μας. Ο κύριος Γρηγόρης (Παπαβασιλείου) που είναι στην ομάδα έχασε τον αδερφό του και του αφιερώνουμε τη νίκη”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ