Μετάβαση στο περιεχόμενο

BINTEO-ΝΒΑ: Πρόκριση στα πλέι οφ για τους Χιτ, οι Πέλικανς «πέταξαν» έξω τους Κινγκς

Ρεβάνς για τους δύο χαμένους τελικούς στην Ανατολή από τους Σέλτικς ζήτησε το κοινό στο «Kaseya Center» κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Μπουλς και οι Χιτ επικράτησαν  με 112-91, εξασφαλίζοντας το 8ο εισιτήριο για τα playoffs του NBA.

Το Μαϊάμι, παρότι έχει χάσει για αρκετές εβδομάδες τον Τζίμι Μπάτλερ με διάστρεμμα στο γόνατο, είχε σε εξαιρετικό βράδυ τον Τάιλερ Χίρο που σκόραρε 24 πόντους έχασε για μία ασίστ το triple-double, o Χάιμε Χάκες πρόσθεσε 21 πόντους και έτσι οι Χιτ μπόρεσαν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

 

Ο Κέβιν Λαβ σκόραρε 16 πόντους, ο Μπαμ Αντεμπάγιο είχε 13 και τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς που είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο NBA.

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν σκόραρε 22 πόντους για τους Μπουλς, ενώ ο Νίκολα Βούτσεβιτς είχε 16 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Κόμπι Γουάιτ να έχει 13 πόντους.
 

Με πρωταγωνιστή τον Μπράντον Ίνγκραμ, οι Πέλικανς επικράτησαν με 105-98 των Κινγκς στον τελευταίο αγώνα του play-in tournament του του NBA και έκλεισαν θέση για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Δευτέρα τα ξημερώματα τους Θάντερ.

Ο Ίνγκραμ σκόραρε 20 πόντους, ενώ είχε 6 ασίστ και ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία του Γιόνας Βαλαντσιούνας που έκανε double-double με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ. Από εκεί και πέρα, διψήφιοι ήταν ο Λάρι Νανς με 13, ο Νατζί Μάρσαλ με 11 και ο Χοσέ Αλβαράδο με 10, ενώ ο Τρέι Μέρφι πρόσθεσε 16 για τη Νέα Ορλεάνη.

Ο Ντε’Άαρον Φοξ σκόραρε 35 πόντους για το Σακραμέντο και ο Ντομάντας Σαμπόνις ήταν «διπλός» με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ, από τη μεριά του, έπαιξε για 10:41, έχοντας 2 πόντους και 2 ριμπάουντ στο ενεργητικο του, στο τελευταίο για φέτος παιχνίδι των Κινγκς στο NBA.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ