Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι φίλοι του Παναιτωλικού ετοιμάζουν…απόβαση στην Τρίπολη

Πανστρατιά επικρατεί στις τάξεις του κόσμου του Παναιτωλικού, με τους Αγρινιώτες να ετοιμάζονται για… απόβαση στην Τρίπολη για τον αγώνα απέναντι στον Αστέρα.

Συγκεκριμένα, μετά το μεγάλο διπλό στην Καισαριανή και το «ΟΚ» που δόθηκε για παρουσία Παναιτωλικών στο «Κολοκοτρώνης», επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση στους φίλους της ομάδας, εντός κι εκτός Αιτωλοακαρνανίας.

Η Θύρα 6 , που εκπροσωπεί τους οργανωμένους οπαδούς του Παναιτωλικού, απηύθυνε κάλεσμα υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων:

“Αυτό το Σάββατο, σύσσωμος ο οργανισμός του Παναιτωλικού κατεβαίνει στην Τρίπολη να παίξει την μπάλα της ζωής του. Καλούμε τον 12ο παίχτη της ομάδας, τον περήφανο λαό του Παναιτωλικού να συρρεύσει από νωρίς στην πόλη αλλά και στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγουμε καθυστερήσεις και να φτιάξουμε κλίμα…

Όλοι στα χρώματα της ομάδας μας, ενωμένοι, για έναν και μοναδικό σκοπό».

Ήδη αρκετοί φίλοι των “καναρινιών”  προετοιμάζουν το ταξίδι τους στην Αρκαδία. Αναμένεται δυναμική παρουσία του κόσμου τόσο από το Αγρίνιο, όσο και από την Αθήνα αλλά και άλλες περιοχές.

Η κρισιμότητα του αγώνα είναι ίδια με αυτού της Καισαριανής. Μόνο που τώρα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο ώστε να σταθεί ο 12ος παίκτης στο πλευρό της ομάδας.

Εν τω μεταξύ στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός, το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου (19:30 μ.μ.).

Όπως ενημέρωσε η αρκαδική ΠΑΕ, εισιτήρια θα διατίθενται το Σάββατο από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Θα είναι ανοιχτά από τις 17:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

Οι φίλοι του Παναιτωλικού επομένως μπορούν να προμηθευτούν από τα εκδοτήρια που θα ανοίξουν.

Οι τιμές για όλες τις θύρες είναι: 10€ κανονικό, 5€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2008)

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 17:30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ