Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Όλοι δουλεύουν για τη Σίτι! Εντός έδρας ήττα-σοκ για την Άρσεναλ από την Άστον Βίλα!

Η καλή μέρα φάνηκε από νωρίς σήμερα για τη Μάντσεστερ Σίτι, που είδε την Κρίσταλ Πάλας να νικάει τη Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ». 

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους «πολίτες», καθώς η Άστον Βίλα πήρε τεράστιο «διπλό», επικρατώντας με 2-0 της Άρσεναλ εκτός έδρας και την άφησε στο -2 από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που είναι πλέον μόνη πρώτη!

Παραδόξως, το πρώτο ημίχρονο στο «Έμιρεϊτς» ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, με τους δύο αντιπάλους να έχουν μπόλικες καλές στιγμές, μεταξύ των οποίων και ένα δοκάρι για τη Βίλα με τον Γουότκινς στο 39′.

Το δοκάρι σταμάτησε και τον Τίλεμανς στο 64’, με τον Μαρτίνες να αποκρούει δύο λεπτά αργότερα την προσπάθεια του Ζεσούς, κρατώντας το 0-0. Η τρίτη ήταν τελικά και η… φαρμακερή για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, που πάγωσε το Λονδίνο με γκολ του Μπέιλι (84’), με τον Γουότκινς να τελειώνει το ματς με άψογο πλασέ τρία λεπτά αργότερα.

Έτσι, και οι «κανονιέρηδες» έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, με τους νικητές από την άλλη να εδραιώνονται στην 4η θέση και να ονειρεύονται την έξοδο στο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ