Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Παναθηναϊκός – Λαμία 3-1 (τελικό)

Τέλος αγώνα.

87′ Γκοολ για τον Παναθηναϊκό! Ωραία συνεργασία των παικτών του Παναθηναϊκού με τον Μπακασέτα να δίνει στον Ιωαννίδη κι εκείνος να περνάει στον Μπερνάρ, που στην αρχή φάνηκε να ανοίγει πολύ την μπάλα, αλλά με υπέροχο τσίμπημα νίκησε τον Κοσέλεφ για το 3-1.

71′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Παλάσιος στην θέση του Σπόραρ. 

70′ Αλλαγές για τη Λαμία. Μέσα οι Στάνκο, Τσούκαλος, έξω οι Σιμόν, Νούνιες

69′ Κίτρινη κάρτα στον Σιμόν 

60′ Γκοολ για τον Παναθηναϊκό! Ο Μπερνάρ εξιλεώνεται για την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του πρώτου μέρος, με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ!

59′ Κίτρινη κάρτα σε Κορνέζο και Κοσέλεφ

58′ Νέα ευκαιρία του Παναθηναϊκού. Αυτή τη φορά αυτός που εκτέλεσε φάουλ και πάλι από τα όρια της περιοχής ήταν ο Τσέριν, αλλά η μπάλα πέρασε και πάλι λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ.

56′ Αλλαγές για τη Λαμία. Μέσα οι Τόσιτς, Βασιλαντωνόπουλος, έξω οι Λέικ, Τσιλούλης

55′ Αλλαγή για τη Λαμία. Ο Σίντκλεϊ στην θέση του Αμαράλ. 

52′ Μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού! Σουτ στην κίνηση του Μπακασέτα από τα όρια της περιοχής, η μπάλα όμως κόντραρε και πέρασε λίγο έξω καταλήγοντας κόρνερ.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. 

44′ Κίτρινη κάρτα στον Τζανετόπουλο. 

42′ Νέα μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού με τον Σπόραρ να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας, πέρασε τον Κοσέλεφ, και πλάσαρε αλλά ο αμυντικός της Λαμίας έκοψε με εξαιρετικό τάκλιν την μπάλα.  

38′ Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Κώτσιρας έκανε την κούρσα και πρόλαβε την μπάλα, πέρασε ωραία στον Ιωαννίδη μέσα στην περιοχή, εκείνος γύρισε την μπάλα, αλλά ο επερχόμενος Μπερνάρ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Κοσέλεφ.

36′ Σουτ του Νούνιες από τα όρια της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Ντραγκόφσκι.

34′ Υπέροχη μπαλιά του Μπακασέτα, ο Μπερνάρ μπήκε στην περιοχή, γύρισε για τον Μπακασέτα, αλλά το σουτ έδιωξε παίκτης της Λαμίας. Στην συνέχεια της φάσης ο Κώτσιρας σέντρα για τον Σπόραρ που έκανε το γυρισμό, αλλά ο Κοσέλεφ έπεσε και μπλόκαρε.

18′ Γκοολ για τον Παναθηναϊκό! Ωραία πάσα προς τον Αράο μέσα στην περιοχή από τον Μπερνάρ, εκείνος έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι και ο ερχόμενος Τσέριν εκτέλεσε στην κίνηση για το 1-1.

14′ Γκοολ για τη Λαμία! Ο Σλίβκα είναι ο σκόρερ του τέρματος. Εκμεταλλεύτηκε την λάθος πάσα προς τα πίσω του Κώτσιρα, πήρε την μπάλα, πλησίασε στην περιοχή του Ντραγκόφσκι και εκτέλεσε με άψογο τρόπο από τα όριά της.

Ο Παναθηναϊκός έχει τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά, αλλά χωρίς να έχει χάσει κάποια σημαντική φάση.

Ξεκίνησε το παιχνίδι. 

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τάσος Παπαπέτρου. Βοηθοί του οι Κωστάρας και Απτόσογλου. Τέταρτος ο Τσιάρας. Στο VAR βρίσκονται οι Ευαγγέλου και Νικολαΐδης.

Στον πάγκο για την ομάδα της Φθιώτιδας θα βρίσκονται οι: Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Σίντκλεϊ, Τόσιτς, Κοντονίκος, Τσούκαλος, Τερεζίου και Γιαννούτσος.

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Λημνιός, Γερεμέγεφ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς.

Λαμία: Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Τζανδάρης, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλης, Αμαράλ, Λέικ.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Αράο, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Σπόραρ, Ιωαννίδης.

Οι ενδεκάδες των ομάδων: 

Παρακολουθήστε Live την εξέλιξη του αγώνα. 

Καλησπέρα! Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμία για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ