Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΠΟ σε Άρη και Παναθηναϊκό: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο ή άλλο γήπεδο με κόσμο;»

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με βασικό ζήτημα τη λήψη οριστικών αποφάσεων για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ διαψεύδεται η πληροφορία ότι ενδέχεται να εξεταστεί και το σενάριο αλλαγής της ημερομηνίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΠΟ ζήτησε από τους δύο φιναλίντ – Άρη και Παναθηναϊκό – να απαντήσουν αν δέχονται να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου σε άλλο γήπεδο.

Για την ακρίβεια, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απαιτείται να γίνουν βελτιωτικές ενέργειες ύψους 260.000 ευρώ και ο Αχιλλέας Μπέος (Δήμαρχο Βόλου) φέρεται να ζήτησε από την ΕΠΟ να καλύψει το ποσό των 70.000 ευρώ από το συνολικό κόστος.

Κατά τις ίδιες πηγές, η Ομοσπονδία απάντησε αρνητικά και στη συνέχεια ζήτησε από τις δύο ομάδες να απαντήσουν στο σενάριο αλλαγής της έδρας έως και τη Δευτέρα (15/4). Στην ουσία θέτει το εξής δίλλημα στις δύο ΠΑΕ: “Ή Πανθεσσαλικό δίχως κόσμο ή σε κάποιο άλλο γήπεδο με την παρουσία κόσμου”. 

Μέχρι στιγμής, πάντως, η ΠΑΕ Άρης εμφανίζεται απόλυτη και κατηγορηματική ως προς την έδρα του τελικού, καθώς απαιτεί την εφαρμογή της προκήρυξης του θεσμού.

Συν τοις άλλοις, η μοναδική επιλογή – πλην του Πανθεσσαλικού Σταδίου – είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας όπου εκεί το κόστος των εξόδων για την εγκατάσταση καμερών υψηλής ευκρίνειας είναι ακόμη μεγαλύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ