Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2: «Μάχες» παραμονής για Παναθηναϊκό Β’ και Ολυμπιακό Β’

Το Αιγάλεω υποδέχεται  σήμερα Πέμπτη (11/4, 16:00) τον Παναθηναϊκό Β’ στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την πρεμιέρα των πλέι άουτ του Νότιου Ομίλου της Super League 2 και το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι αρκετά έντονο.

Στους τελευταίους επτά αγώνες του το «Σίτι» έχει μόλις μία ήττα (3-3-1) και κάπως έτσι «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της βαθμολογίας στα πλέι άουτ του Νότου. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός Β’ κάνει τα πάντα για να… πέσει. Χρειάζεται άμεσα βαθμούς, αλλιώς η κατάσταση δύσκολα θα γυρίσει, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση. Ή παίρνουν κάτι από το ματς με το Αιγάλεω και πάνε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β’ με άλλη ψυχολογία ή… βουλιάζουν οι πράσινοι.

Την προσπάθειά του για την εξασφάλιση της παραμονής στο πρωτάθλημα της Super League 2 συνεχίζει και ο Διαγόρας, ο οποίος έχει στρέψει την προσοχή του στην εντός έδρας εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (11/4, 16:00) στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Ο Γηραιός θα επιδιώξει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, προκειμένου να πραγματοποιήσει αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία του, ενώ το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και ο τρίτος απ’ το τέλος Ολυμπιακός Β’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ