Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΕΚ: «Ψευδή και συκοφαντικά τα περί βραδινής συνάντησης και συμφωνίας για Έλληνα διαιτητή» – Αγωγή από Καρυπίδη

Τη δική της απάντηση σε δημοσίευμα που υπήρξε χθες το βράδυ σχετικά με τον διαιτητή του αγώνα με τον Άρη την Κυριακή (14/4, 20:30) έδωσε η ΑΕΚ.

Αυτό είχε μία φωτογραφία στην οποία ήταν ο σύμβουλος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο ιδιοκτήτης των κίτρινων, Θόδωρος Καρυπίδης, σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας, αφήνοντας να εννοηθεί πως εκεί συμφωνήθηκε να οριστεί Έλληνας διαιτητής στην «Opap Arena».

Από την Ένωση, όμως, ξεκαθάρισαν πριν από λίγο τα εξής: «Όπως τονίσαμε και χθες Τρίτη (10/4) σε ενημέρωσή μας προς τα Μ.Μ.Ε, η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έκανε αίτημα για ορισμό Έλληνα διαιτητή, αλλά συναίνεσε σε σχετικό αίτημα που έγινε, σύμφωνα με την δηλωμένη πάγια θέση μας πως δεν έχουμε πρόβλημα να σφυρίζουν τους αγώνες μας Έλληνες ή ξένοι διαιτητές.

Η απάντησή μας στην ΚΕΔ με την οποία δηλώσαμε την συναίνεση μας, εστάλη στις 15.34. Ως εκ τούτου, οτιδήποτε άλλο αναφέρεται σε δημοσιεύματα περί δήθεν συμφωνιών σε βραδινές συναντήσεις είναι ψευδές και συκοφαντικό και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων το αναπαράγουν».

Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, προχώρησε σε αγωγή κατά αθηναϊκής αθλητικής εφημερίδας.

Αφορμή στάθηκε το σημερινό πρωτοσέλιδο της συγκεκριμένης εφημερίδας, το οποίο μεταξύ άλλων κάνει λόγο για αλλοίωση του πρωταθλήματος, με αφορμή τη χθεσινοβραδινή συνάντηση.

Η πλευρά του ισχυρού άνδρα του Άρη, μάλιστα, αφήνει να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσει την ίδια νομική οδό και για οποιονδήποτε άλλο χρησιμοποίησε την ίδια φωτογραφία από χθες το βράδυ ή προβεί σε κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, αγωγές θα κατατεθούν και σε όσους έχουν αναπαραγάγει (ή πρόκειται να το κάνουν) όσα αναφέρονται στην πρώτη σελίδα της συγκεκριμένης εφημερίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ