Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χάντμπολ Γυναικών: Στη Ρουμανία η Εθνική για να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στο Euro 2024

Στην πόλη Μπουζάου με αντίπαλο την πανίσχυρη Ρουμανία ολοκληρώνει απόψε (19:00) την προσπάθειά της στα προκριματικά του Euro 2024 η Εθνική Χάντμπολ Γυναικών.

Στην αποστολή της ομάδας μετέχουν οι 17 παρακάτω αθλήτριες: Χατζηπαρασίδου, Κερλίδη, Τσικνάκη, Ζενέλι, Σεβδίλη, Σαμολαδά (ΠΑΟΚ), Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Στουγιαννίδου (ΟΦΝ Ιωνίας), Ανδρίτσου, Αμβροσιάδου (Αναγέννηση Άρτας), Κωστοπούλου, Α. Παπαδοπούλου, Αργυροπούλου (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Μ. Κουκμίση (Πανόραμα), Καραμάνου (ΓΑΣ Καματερού), Ζυγούρα (Neckarsulm-Γερμανία)

«Πάμε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την προκριματική σειρά και να παίξουμε συγκεντρωμένα από το 1ο έως το 60ο λεπτό, περιμένοντας ταυτόχρονα και τα αποτελέσματα στους άλλους ομίλους», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος.

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αυξήσει τις ελπίδες της να γράψει ιστορία και να προκριθεί για πρώτη φορά στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης. 

Πιο ρεαλιστικός στόχος για την εθνική μας ομάδας είναι να προσπαθήσει να χάσει με λίγα γκολ, καθώς η διαφορά τερμάτων αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο στον καθορισμό των καλύτερων τρίτων. 

Βαθμολογία 1ου ομίλου (σε 5 ματς):
1. Ρουμανία 10
2. Κροατία 6
3. Ελλάδα 4
4. Βοσνία 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ