Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο ΟΦΗ «βύθισε» ακόμα περισσότερο τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΟΦΗ «πάτησε» με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο και έφτασε τους 30 βαθμούς με την πρώτη του νίκη στα play out. της Super League 1 Σε δεινή θέση βρίσκεται o ουραγός ΠΑΣ που τελείωσε το ματς με 10 παίκτες.

Μετά τους δύο αγώνες χωρίς νίκη η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έψαχνε νίκη και αντίδραση στο Ηράκλειο, όμως ο ΟΦΗ ήταν άλλο επίπεδο και με τον Τοράλ να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο, οι γηπεδούχοι πήραν μία εύκολη νίκη.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με τον Εραμούσπε να κάνει λάθος τον Μπάκου να κυνηγάει την φάση, τον Μαρινάκη να γυρνάει στον Ριέρα που σε κενό τέρμα άνοιξε το σκορ. Σα να μην έφτανε που έμεινε πίσω στο σκορ, ο Εραμούσπε στο 27ο λεπτό άφησε με 10 παίκτες την ομάδα του για φάουλ στον Ισέκα.

Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, είχαν μεγάλη φάση στο 34ο λεπτό με τον Ισέκα για το 2-0, όμως ο επιθετικός του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νάγκι. Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει όμως στο 34′ ο Ισέκα το έκανε εννιά λεπτά αργότερα, αφού έπειτα τρομερή πάσα του Τοράλ, διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων. 

Μάλιστα ο ΠΑΣ που καιγόταν για βαθμούς είχε μόλις μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με Ροζάλες να βγάζει τετ α τετ τον Τζίμα, αλλά τον Χριστογιώργο να κρατάει το προβάδισμα για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ έκανε αλλαγές, αλλά ο ΟΦΗ συνέχισε να κυριαρχεί. Στο 45′ ο Τζίνο πρόλαβε τον Τοράλ πριν κάνει το 3-0, ενώ ο Ριέρα σε τετ α τετ σπατάλησε την εξαιρετική πάσα του Τοράλ στο 51′.

Όμως ο ΟΦΗ παρά το ότι ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αρκετά πέτυχε άλλα δύο γκολ για να κάνει… περίπατο. Στο 58ο λεπτό ο Ισέκα πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από ωραίο φάουλ του Θοράρινσον για το 3-0. Ο Ριέρα που είχε σπαταλήσει δύο ευκαιρίες, για να πετύχει το δεύτερο τέρμα του στο ματς, εν τέλει έγραψε το 4-0 στο «Γεντί Κουλέ» στο 86ο λεπτό, για τον σαββατιάτικο… περίπατο του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

ΟΦΗ: Χριστογιώργος, Μαρινάκης (69′ Θεοδοσουλάκης), Τοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος (69′ Λουκάο), Μεγιάδο (69′ Μπάκιτς), Γκαγiέγος, Μπάκου, Τοράλ (69′ Μοσκέρα), Ριέρα, Ισέκα

ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Καραχάλιος (80′ Λιάσος), Ριένστρα (46′ Τζίνο), Ροσάλες (46′ Ροσέρο), Τζίμας (46′ Ντεμίρ), Κόντε (69′ Λεό)
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ