Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Βόλος νίκησε τον Παναιτωλικό και τον έβαλε σε… περιπέτειες

Ο Βόλος έκανε το 3Χ3 στα πλει-άουτ, αφού με γκολ για όσκαρ του Ασεχνούν νίκησε 1-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, που έχανε ευκαιρίες, είχε δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει τη εστία του εντυπωσιακού Κόβατς.

Έτσι η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρέθηκε σε δεινή θέση και θα παίξει στη Καισαριανή την 4η αγωνιστική στο παιχνίδι με την Κηφισιά την επιβίωσή της.

Ο Βόλος με τη νίκη του αύξησε τη διαφορά του από την επικίνδυνη ζώνη στους 4 βαθμούς, τη στιγμή που τα «καναρίνια» βρίσκονται πλέον εντός αυτής, μετά τη νίκη της Κηφισιάς στην Τρίπολη.

Δίχως κάποια αξιοσημείωτη φάση κύλησε το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές.

Στο 30’ και στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με γκολ για ΄Οσκαρ από τον Ασεχνούν, που επιχείρησε ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να καρφώνεται στο παραθυράκι του Τσάβες!

Μάλιστα, δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Χρήστου Κόντη έφτασε μια ανάσα από το να διπλασιάσει τα τέρματα της, όμως η κεφαλιά του Γκαρσία, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Άλχο πέρασε άουτ.

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του είχε τη μεγαλύτερη στιγμή με το δοκάρι του Πέρες στο 43′, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο  Οικονόμου σούταρε άουτ από ευνοϊκή   θέση μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του εντυπωσιακού Κόβατς.

Το περισσότερο ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο τελευταίο κομμάτι, καθώς στο 88′ ο Λομονάκο βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα  του Βόλου, αλλά το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό.

Δύο λεπτά αργότερα ο Άλχο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες, ενώ στο 90+5’ ο Παναιτωλικός άγγιξε την ισοφάριση, όμως ο Κόβατς είχε την απάντηση στο πλασέ του Λομονάκο.

Στο 90+6’ οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, καθώς ο Μλάντεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρίας (85’ Μπρ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Χουάνπι (78’ Λιάβας), Καρέλης (54’ Λομόνακο), Ντίας (78’ Μπουζούκης)

Βόλος (Χρ. Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Μπαριέντος (63’ Τρουιγέ), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (85’ Μπερτόλιο), Μύγας, Ασεχνούν (85’ Ποπέσκου), Γκαρσία (76’ Μωραΐτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ