Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άνετη εντός έδρας νίκη για τη Μίλαν

Χτίζει σερί και ψυχολογία η Μίλαν! Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι επικράτησε με 3-0 της Λέτσε εντός έδρας και εδραιώθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας της Serie A. Την ίδια ώρα άφησε τους φιλοξενούμενους στα χαμηλά της βαθμολογίας και πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Πολύ δυναμικά μπήκε η Μίλαν στο ματς, με τον Πούλισιτς στο 6’ να ανοίγει το σκορ. Οι «ροσονέρι» είχαν πάρει φόρα, με τον Ζιρού στο 20ο λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματα για τους γηπεδούχους μετά από ασίστ του Αντλί. Η Λέτσε δεν μπορούσε να κάνει και πολλά και το έργο έγινε ακόμη δυσκολότερο στο 45’ όταν ο Κριστόβιτς δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για δυνατό φάουλ στον Τσουκουέζε.

Η Μίλαν μπήκε με το ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Λεάο στο 57’ να γράφει το 3-0! Η Λέτσε όπως είναι λογικό και με το σκορ να είναι εναντίον της, αλλά και με παίκτη λιγότερο δεν μπορούσε να κάνει και πολλά και έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Οι «ροσονέρι» συνέχιζαν να πιέζουν και να απειλούν την αντίπαλη εστία, έχοντας μια μεγάλη ευκαιρία στο 65’ με τον Τεό Ερναντές. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος έκανε ένα ωραίο δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της Λέτσε. Τα λεπτά περνούσαν ο ρυθμός συνέχιζε να είναι ο ίδιος, με τους φιλοξενούμενους να είναι… άφαντοι στο ματς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ