Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δίνει «ανάσες» ο Μεντιλίμπαρ με Λαμία

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και φυσικά τις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός την Κυριακή στη Λαμία απέναντι στην τοπική ομάδα για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και να πλησιάσουν κι άλλο στην κορυφή, από την οποία απέχουν έξι βαθμούς.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, έχοντας κατά νου και τον πρώτο προημιτελικό του Conference League απέναντι στη Φενέρμπαχτσε την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Ορτέγκα, που έμεινε εκτός απέναντι στον Άρη, προλαβαίνει το ευρωπαϊκό παιχνίδι και πιθανώς να είναι «ετοιμοπόλεμος» και την Κυριακή, ωστόσο ο Ρίτσαρντς φαίνεται πως έχει το προβάδισμα για να παίξει στη θέση του αριστερού μπακ.

Στα χαφ διαθέσιμος θα είναι ο Όρτα μετά από απουσία δύο αγώνων, ωστόσο ίσως να μην παίξει από την αρχή, ενώ ο Αλεξανδρόπουλος διεκδικεί θέση στην αποστολή και ίσως πάρει κάποια λεπτά.

Για τη θέση του τιμωρημένου Ποντένσε φαβορί είναι ο Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πάρουν ανάσες παίκτες με συνεχείς συμμετοχές και πολύ… τρέξιμο, όπως ο Ροντινέι ή ο Τσικίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ