Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τριάρα με ανατροπή το Αιγάλεω εναντίον του Ολυμπιακού Β

Το «Σίτι» αν και έχανε με 1-0 επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού Β΄ , στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, για την 3η αγωνιστική των play out στον β’ όμιλο της Super League 2.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον Ολυμπιακό Β’ που προηγήθηκε νωρίς κόντρα στο Αιγάλεω με 1-0 αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική αφού γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-1, για την 3η αγωνιστική των play out στον β’ όμιλο της Super League 2.

Στο 8’ ο Μαρίνος έκανε το 1-0 για την ομάδα του Ιμπαγάσα, στο 16’ ο Σταμένκοβιτς ισοφάρισε σε 1-1, στο 28 ο Μπουλλάρι σημείωσε το 1-2 και στο 78’ ο Μπάμπης το 1-3.

Το Αιγάλεω είναι στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των play out στον β’ όμιλο (νότιος), με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και ο Ολυμπιακός, που προσγειώθηκε απότομα μετά τον… περίπατο επί της Παναχαϊκής (5-0) την προηγούμενη αγωνιστική, οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου), Βοηθοί: Μαυρουδής, Μάτσας (Ηρακλείου), 4ος: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής).

Ολυμπιακός Β΄ (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Κεραμίδας, Μαρίνος, Μπρνιτς, Σαπουντζής, Κωστούλας, Πινακάς, Μουζακίτης, Αργυρίου.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Γαρουφαλιάς, Σταμένκοβιτς, Νταβιώτης, Ναζίμ, Μπουλλάρι.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ