Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οργή κατά πάντων από τους οπαδούς της Νάπολι

Η Νάπολι υπέστη εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Αταλάντα και οι οπαδοί της ξέσπασαν, τελικά, κατά πάντων μετά τη λήξη.

Και η αλήθεια είναι ότι οι τιφόζι των Παρτενοπέι πήγαν… έτοιμοι στο Stadio Diego Maradona. Πανό κατά της Λίγκας και της Ομοσπονδίας, πανό για την αθώωση του Φραντσέσκο Ατσέρμπι, γενικά ήταν… φτιαγμένοι.

Η ομάδα, επομένως, καλό θα ήταν να έπαιρνε τη νίκη για να ηρεμούσε λίγο η κατάσταση αλλά αντί για νίκη ήρθε ήττα.

Μια ήττα με 3άρα μάλιστα, για να γίνει έτσι σαφές ότι η Νάπολι δεν μπορεί να τερματίσει την πρώτη 4άδα φέτος. Σαφές, όμως, έγινε και ότι το περσινό πρωτάθλημα δεν προσφέρει προστασία σε κανέναν.

«Vaffanculo lo scudetto, meritiamo piu rispetto», δηλαδή «να πάει να γ… το scudetto, αξίζουμε περισσότερο σεβασμό», ήταν ένα από τα συνθήματα που φώναξαν οι ultras μετά τη λήξη του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, όχι μόνο οι οργανωμένοι οπαδοί αλλά όλοι ήταν στις εξέδρες, άρχισαν να κράζουν τους πάντες και τα πάντα.

«Δείξτε ότι έχετε αρχ…» και «να φύγετε όλοι», φώναζαν συνεχώς οι τιφόζι των Παρτενοπέι, οι οποίοι έμειναν στο -9 από την 4η θέση της Serie A και τη Δευτέρα (1/4) η διαφορά μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο.

Μια σεζόν που πάει, με λίγα λόγια, από το κακό στο χειρότερο, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές, να έχει πολύ μεγάλες ευθύνες για αυτό.

Ευθύνες που δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα, όμως, να αναλάβει. Θα αφήσει λίγες μέρες να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα, μετά θα βρει μια αφορμή για να κράξει κάποια ομάδα του βορρά (κατά προτίμηση τη Γιουβέντους) μπας και συσπειρώσει κάπως τον κόσμο και στο τέλος της σεζόν θα αλλάξει ξανά προπονητή και θα ρίξει, σε μια συνέντευξη Τύπου που σίγουρα θα παραθέσει, όλες τις ευθύνες σε αυτούς.

Συν φυσικά τους παίκτες και συγκεκριμένα αυτούς που θα ξέρει ότι θα αποχωρήσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ