Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Η Λάτσιο «τέζαρε» τη Γιουβέντους και βλέπει… Ευρώπη

Πολύ σκληρή για να… λυγίσει στο ντεμπούτο του Ιγκόρ Τούντορ ήταν η Λάτσιο που λύγισε με 1-0 τη Γιουβέντους στο «Ολίμπικο» και συνεχίζει να ελπίζει ότι θα προλάβει την πρώτη εξάδα της Serie A.

Καλύτερα μπήκε στο πρώτο ημίχρονο η Λάτσιο, με τη Γιουβέντους να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Ο Καστεγιάνος στο 20’ είχε μια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διατηρούσαν τον έλεγχο, με την «Μεγάλη Κυρία» να έχει μια μεγάλη ευκαιρία στο 41’. Συγκεκριμένα, ο Κιέζα έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Χρήστος Μανδάς με μια εκπληκτική απόκρουση του είπε «όχι».

Με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του αγώνα, ενώ από το 60’ και μετά έγινε αρκετά ισορροπημένο, με τη Λάτσιο ωστόσο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Τα λεπτά περνούσαν, η Γιουβέντους δεν μπορούσε να φτιάξει κάποια φάση, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Τα λεπτά περνούσαν, η Λάτσιο συνέχιζε να πιέζει και δικαιώθηκε αφού στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μάρουσιτς να λυτρώνει την ομάδα του και να… τεζάρει τη Γιουβέντους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ