Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποστολή χωρίς Βέλεθ και Σαμόρα για Λαμία στον Άρη

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία ολοκληρώθηκε με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» από την οποία απουσιάζουν ο Φραν Βέλεθ και ο Άλβαρο Σαμόρα.

Ο Ισπανός αμυντικός είχε κάποιες μικρές ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενώ ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε την Παρασκευή από την πατρίδα του όπου είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία (31/03), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος “Stoiximan Super League” της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζαν Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέιρο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ