Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2 – Βόρειος Όμιλος: Νέα νίκη και στο +7 ο Λεβαδειακός

Με το… καλημέρα των Play Off ανόδου και συγκεκριμένα την 2η αγωνιστική, ο Λεβαδειακός έχει καταφέρει να βρεθεί στο +7 από την ΑΕΛ και να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Super League. 

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησε και της Νίκης Βόλου με 2-0 και έφτασε τους 34 βαθμούς, με τους «βυσσινί» να έχουν 27 μετά το 3-3 με την ΑΕΚ Β’. Η Νίκη από την πλευρά της έμεινε στους 17 και έτσι και αλλιώς δεν είχε βλέψεις για άνοδο, καθώς από το ξεκίνημα των Play Off η κούρσα ήταν για δύο.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7′ με τον Νίκα, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο. Στο δεύτερο και πάλι οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο και με τον Συμελίδη στο 69′ διαμόρφωσαν το τελικό 2-0, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο που όπως αναφέραμε τους φέρνει στο +7 από την ΑΕΛ.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντε (72′ Μεχία), Ρομό (56′ Μπαΐροβιτς), Νίκας (72′ Ντα Κόστα), Πίρινεν, Γιαννιώτας (66′ Συμελίδης), Κωστή (56′ Κουάδρα), Λιάγκας.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (83′ Μακατσάρια), Γαβριηλίδης (58′ Λίταινας), Κάσσος, Κρητικός, Πέττας (58′ Πολίτης).

Την ίδια ώρα για τα play out του Bόρειου ομίλου, ο ΠΑΟΚ Β’ έκανε ποδαρικό με το «δεξί» (είχε αναβληθεί το παιχνίδι της πρεμιέρας), νικώντας με 2-1 εντός έδρας τον Αιολικό (29′ Σελιμάι, 57′ Δαρέλας – 90’+3′ Σαραντίδης), σπρώχνοντας ουσιαστικά την ομάδα της Μυτιλήνης προς την Γ’ Εθνική. Από την πλευρά του ο Καμπανιακός πήρε το «διπλό» (0-1) επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, χάρη στο τέρμα του Φροσύνη στο 77′.

Σε ό, τι αφορά τώρα τον Νότιο όμιλο σήμερα είχαμε τρεις αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική των playout.

Σπουδαία εντός έδρας επικράτηση και «ανάσα» για τον Ολυμπιακό Β’, οποίος διέλυσε με 5-0 την Παναχαϊκή, χάρη σε δύο γκολ των Μπα (29′ πεν. και 57′) και Μπρίνιτς (35′ και 65′), με τον Μαρίνο (48′) να έχει βάλει ενδιάμεσα και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Πλέον, η κατάσταση έχει ζορίσει για τα καλά για τους Πατρινούς, οι οποίοι παραμένουν ουραγοί μαζί με τον Παναθηναϊκό Β’, ο οποίος είχε και αυτός αρνητικό αποτέλεσμα χάνοντας με 1-0 εντός έδρας από τον Διαγόρα. Η ομάδα της Ρόδου, η οποία ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 17′ με τον Μανιά. Σημαντικό «διπλό» πανηγύρισε το Αιγάλεω με 2-0 (62′ Ναζίμ, 90′ Σταμένκοβιτς) επί του Γιούχτα.

Οι βαθμολογίες σε playoffs και playouts στους δύο ομίλους:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ