Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανανεώνει για ακόμη έναν χρόνο με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Τόνι Κρόος!

Σε ηλικία 34 ετών οΤόνι Κρόος διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, επέστρεψε στην εθνική της χώρας του ενόψει του Euro και αναγκάζει τον Φλορεντίνο Πέρεθ να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Το ισχύον ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και υπήρχε η φήμη ότι οι δύο πλευρές θα «χωρίσουν» μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης κοινής πορείας. Κι όμως ο Κρόος βαδίζει στα χνάρια του Λούκα Μόντριτς και συνεχίζει ακάθεκτος.

Αποτελεί σημαντικό μέλος της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι και βάζει δύσκολα στη νέα γενιά των Τσουαμενί και Καμαβινγκά. Γι’ αυτό και θα παραμείνει έναν ακόμη χρόνο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο ίδιος και η διοίκηση της Ρεάλ έχουν έρθει σε συμφωνία και απομένει μόνο το τυπικό της υπογραφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ