Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Καλλιθέα στα πλέι οφ της Super League 2!

Με… εκκωφαντικό τρόπο μπήκε στα πλέι οφ του Νότιου ομίλου  της Super League 2  η Καλλιθέα που συνέτριψε με 4-0 την Ηλιούπολη εκτός έδρας  στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Έτσι ανέβηκε στους 27 βαθμούς βλέποντας τη διαφορά της από τα δεύτερα Χανιά να αυξάνεται στο +5 και θα πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ιωνικό την προσεχή Κυριακή (31/3, 16:00). Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Παντέλη παρέμεινε στους 18 βαθμούς. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο ρυθμός δεν ήταν καλός στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Ωστόσο, αρκετά γρήγορα η Καλλιθέα όχι μόνο πήρε τα ηνία, αλλά και το πρόβαδισμα.

Μόλις στο 10′ ο Βασιλόγιαννης έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά και ύψωσε στην μπάλα από την «καρδιά» της περιοχής, απ’ όπου ο Λουκίνας με σκαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενο αξιοποίησαν το μομέντουμ και πέτυχαν δεύτερο τέρμα στο 16′, με τον Ντεμέτριους να κλέβει την μπάλα εντός της αντίπαλης περιοχής ύστερα από λάθος της αντίπαλης άμυνας και με υπέροχο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τον Νίκο Παντέλη να προχωρά σε δύο γρήρορες αλλαγές (στο 32′ οι Μάντιτς και Βασιλούδης αντί των Άντο κααι Κρέτσι, αντίστοιχα). Παρόλα αυτά, εκείνη που σκόραρε ήταν και πάλι η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη και μάλιστα με απίθανο γκολ, τη σουτάρα του Μανθάτη στο 40′ περίπου από τη γωνία της μεγάλης περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι υπερασπίστηκαν το προβάδισμά τους στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους χάρη στο κοντινό πλασέ του ολομόναχου Τόρες στο 62′.

Νότιος Όμιλος

Πλέι οφ

Κυριακή (24/3)

Ιωνικός-Χανιά 5-1

Δευτέρα (25/3)

Ηλιούπολη-Καλλιθέα 0-4

Ρεπό: Καλαμάτα

Πλέι άουτ – Κυριακή (24/3)

Παναχαϊκή-Γιούχτας 0-1

Αιγάλεω-Παναθηναϊκός Β (αναβολή)
Διαγόρας-Ολυμπιακός Β (αναβολή)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ