Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Βιλντόζα η 12άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μια ακόμα πρόκληση στην προσπάθεια να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο της EuroLeague.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα (21:15), η οποία βρίσκεται πάνω από το «τριφύλλι» στη 2η θέση με μια νίκη παραπάνω. Στην προσπάθεια για να την πιάσουν και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs ο Εργκίν Αταμάν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Λούκα Βιλντόζα.

Ο Αργεντινός γκαρντ επέστρεψε μόλις χθες, μετά από ένα μήνα απουσίας, σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και βρίσκεται στη 12άδα του Παναθηναϊκού, ωστόσο θα φανεί κατά τη διάρκεια του αγώνα αν ο Τούρκος προπονητής θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.

Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Κώστας Αντετοκούνμπο, για τον οποίο υπάρχουν ελπίδες να είναι διαθέσιμος στο ματς της Μπολόνια την επόμενη εβδομάδα με τη Βίρτους.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Μπαρτσελόνα (Γκριμάου): Ντα Σίλβα, Βέσελι, Μπριθουέλα, Ρούμπιο, Κάλινιτς, Σατοράνσκι, Ερνανγκόμεθ, Λαπροβίτολα, Αμπρίνες, Πάρκερ, Γιοκουμπάιτις, Πάρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ