Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτός είναι ο επενδυτής που θέλει να αναλάβει τον Πανιώνιο, εγκρίθηκε ομόφωνα η πρότασή του! (ΦΩΤΟ)

Ο ιδιοκτήτης της ψηφιακής εταιρείας, InDigita, Κώστας Ρούπτσος είναι αυτός που κατέθεσε πρόταση για να αναλάβει τα ηνία του Πανιωνίου, με στόχο την επιστροφή του συλλόγου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο επιχειρηματίας έκανε την εμφάνισή του στην σημερινή γενική συνέλευση της ομάδας την Τετάρτη (20/03) στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας» και εξήγησε ενώπιον των οπαδών του Πανιωνίου τους λόγους που τον οδήγησαν στην πρόταση αυτή.

Ο Κώστας Ρούπτσος αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του και το θέμα των χρεών του συλλόγου, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να δείξει ο «Ιστορικός» ανταγωνιστικό πρόσωπο στην Super League 2 τη νέα σεζόν.

Ο δε πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θοδωρής Ντάντος, ανέφερε ότι οι επαφές με τον επιχειρηματία έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου έναν χρόνο. Παράλληλα,  έκανε μια μίνι αναδρομή στα τρία τελευταία χρόνια του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.

Η πρόταση του Κώστα Ρούπτσου εγκρίθηκε ομόφωνα από το σώμα. Έτσι, θα γίνει ένα MoU ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να γίνει ο σχετικός έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία της ομάδας και να υπάρξει δέσμευση για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Στο “Ανδρέας Βαρίκας” βρέθηκαν περίπου 500 άτομα, με το ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα του «Ιστορικού» να είναι μεγάλο. Ο Πανιώνιος αυτή την στιγμή είναι είναι στην κορυφή του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο +13 από τον δεύτερο Εθνικό και ενώ απομένουν επτά αγωνιστικές.

Πανιώνιος: Παρουσιάστηκε ο Κώστας Ρούπτσος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ