Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος ο Μόργκαν της ΑΕΚ – «Δεν έχω δει ποτέ κάποιον να προσπαθεί τόσο σκόπιμα να τραυματίσει άλλον παίκτη»

Ο Τζόρνταν Μόργκαν θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε από τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας.

Ο παίκτης της Ένωσης τοποθετήθηκε στα social media για τον τραυματισμό του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως “δεν έχω δει ποτέ κάποιον να προσπαθεί σκόπιμα να τραυματίσει άλλον παίκτη”.

Στη συγκεκριμένη φάση, ο Ετσενίκε έχει χρεωθεί με φάουλ πάνω στον Μόργκαν, το οποίο αναβαθμίστηκε σε αντιαθλητικό έπειτα από εξέταση στο instant replay.

Θυμίζουμε πως όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μόργκαν στην ανάρτησή του:

“ΕΣΑΚΕ θέλω να ξέρω τι θα γίνει για αυτό. Παίζω 20+ χρόνια μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ κάποιον να προσπαθεί τόσο σκόπιμα να τραυματίσει άλλον παίκτη. Τώρα θα είμαι εκτός για εβδομάδες σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν. Δεν υπάρχει χώρος για αυτό σε κανένα άθλημα. Περιμένω να γίνει κάτι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ