Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αύριο κρίνεται η συμμετοχή του Σαμάτα στο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ίωση ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς

Δύο παίκτες απουσίασαν από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Conference League.

O Σαμάτα έκανε θεραπεία καθώς ένιωθε ακόμη ενοχλήσεις στη μέση, τις οποίες έχει από την αναμέτρηση με τη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, εκεί που ουσιαστικά θα κριθεί και εάν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Πέμπτης.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι απουσιάζει και αυτός από τη σημερινή προπόνηση. Όσοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Λαμία έκαναν αποθεραπεία και στη συνέχεια πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν με δυνατή βροχή σε ασκήσεις τακτικής και στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ