Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Εκεί απέδωσε η Κατερίνα Στεφανίδη την παρουσία της στον τελικό του επί κοντώ

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε την 7η θέση στον τελικό του επι κοντώ και όπως αποκάλυψε έπαιξε ρόλο για αυτό και μια λοίμωξη που πέρασε στις αρχές Φλεβάρη, καθώς μετά από αυτή δεν πίεσε τον εαυτό της όλο το αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί με μικρότερη φόρα στον τελικό της Γλασκώβης.

“Ήρθα με την δέκατη/ενδέκατη καλύτερη επίδοση και βγήκα έβδομη, ενώ είχα και κάποια καλά άλματα στα 4.65 τεχνικά οπότε είμαι ευχαριστημένη.

Τη δεύτερη εβδομάδα του Φλεβάρη είχα μια λοίμωξη στο νεφρό, δεν έχασα τόσες προπονήσεις, δέκα περίπου που δεν είναι τόσες πολλές, αλλά επιστρέφοντας το πήγαμε σιγά-σιγά και σήμερα αγωνίστηκα με μικρότερη φόρα.

Από τις τελευταίες τέσσερις κοπέλες οι τρεις έφυγαν τραυματισμένες και επειδή έχω έναν εφιάλτη από την Βουδαπέστη φεύγω υγιής και αυτό με ευχαριστεί. Ο κλειστός δεν με έχει πάει καλά τα τελευταία χρόνια”.

Τι κρατάς από τον σημερινό αγώνα;

“Για εμάς ήταν ένα τεστ αν θα πρέπει να αγωνιστώ με αυτή τη μικρότερη φόρα όλη τη χρονιά και αν θα είναι καλύτερη, αλλά για μένα και τον Μιτς Κρίερ φάνηκε καλύτερο πως είναι να πάμε στη μεγαλύτερη φόρα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ