Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέο σενάριο για Οτσόα και ΑΕΚ, αυτό γράφουν στο Μεξικό

Το θέμα του Γκιγιέρμο Οτσόα επανέφερε για την ΑΕΚ ρεπορτάζ από το Μεξικό.

Σύμφωνα με το «TV Azteca», ο έμπειρος γκολκίπερ δεν… περνάει καλά στη Σαλερνιτάνα, αφού είναι απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας, η οποία είναι πολύ πιθανό να υποβιβαστεί στη Serie B. Αν, μάλιστα, συμβεί αυτό, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η «Ένωση» είναι ένας πολύ πιθανός προορισμός για τον 38χρονο διεθνή τερματοφύλακα.

Η ΑΕΚ έχει συνδεθεί και στο παρελθόν με τον Οτσόα, όπως και άλλες ελληνικές ομάδες, με τον έμπειρο γκολκίπερ να συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο παρά την προχωρημένη, ποδοσφαιρική, του ηλικία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ:

«Ο Γκιγιέρμο Οτσόα έχει σοβαρά προβλήματα στην Σαλερνιτάνα, πέρα από το αποτέλεσμα με την Ουντινέζε, η ομάδα του πρέπει να επιδιώξει να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας.Το άθροισμα των βαθμών είναι ζωτικής σημασίας για να αποφευχθεί η πτώση στη Serie B. Ωστόσο, η έξοδος από την “κόκκινη ζώνη” φαίνεται να απαιτεί εξαιρετική συνέπεια απ’ όλους στο Σαλέρνο.

Μπορούμε να πούμε ότι σε περίπτωση “αντίο” για τη Σαλερνιτάνα στη Serie, ο σύλλογος-έκπληξη που θα μπορούσε να είχε τον Οτσόα είναι η ΑΕΚ. Η ελληνική ομάδα υπήρξε ένας από τους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση των υπηρεσιών του Μεξικανού. Η αναζήτηση ομάδας στην πρώτη κατηγορία στην Ευρώπη είναι ζωτικής σημασίας για τον Οτσόα, αν θέλει να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην Εθνική Μεξικού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ