Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βόλεϊ: Ώρα ημιτελικών στο League Cup

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Στον πρώτο χρονικά νοκ άουτ ημιτελικό, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Πήγασο Πολίχνης (28/2, 17:30) στο κλειστό του Μετς.

Το τριφύλλι είναι ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση και προέρχεται από σπουδαία νίκη με 3-1 σετ κόντρα στον Ολυμπιακό για τη 17η αγωνιστική της Volley League.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου εξασφάλισε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

O Παναθηναϊκός στοχεύει σε τέταρτη παρουσία σε τελικό League Cup «Νίκος Σαμαράς», ώστε να διεκδικήσει τον τέταρτο και τρίτο συνεχόμενο τίτλο στη διοργάνωση.

Ο Πήγασος Πολίχνης ξεκινάει μία πολύ δύσκολη αποστολή από το Μετς για το League Cup και θα κορυφωθεί το Σάββατο στην Καλαμάτα σε αγώνα επιβίωσης για τη Volley League.

Η ομάδα της Πολίχνης πάει για το «θαύμα» στην έδρα του Παναθηναϊκού, διεκδικώντας την πρώτη παρουσία σε τελικό League Cup.

Η Κηφισιά αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Ζηρίνειο (28/2, 19:00) στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του League Cup.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πριν λίγες ημέρες για το πρωτάθλημα της Volley League. Η Κηφισιά είχε προηγηθεί με 2-0 σε εκείνο το ματς, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά τη νίκη με 3-2.

Η Κηφισιά στα προημιτελικά απέκλεισε τον Φοίνικα και διεκδικεί την δεύτερη παρουσία της σε τελικό της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ, που είναι κάτοχος του Super Cup, στα προημιτελικά της διοργάνωσης του League Cup απέκλεισε τον Άθλο Ορεστιάδας και στοχεύει στην τέταρτη παρουσία του σε τελικό και στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου στη διοργάνωση.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024
Γυμναστήριο Μετς, 17.30 (P.A.O. T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Πρέντζας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Κώτσιας, Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Μισιάκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ