Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Τρία στα τρία» με Ράγιο η Χιρόνα, στο -6 από την Ρεάλ

Το 3Χ3 στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου επί της Ράγιο Βαγεκάνο έκανε απόψε η Χιρόνα στο «Μουνισιπάλ ντε Μοντιλίβι», επικρατώντας με 3-0 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της LaLiga.

Μετά το 2-1 στο «Βαγέκας» στον Α΄ γύρο και το 3-1 στο Κύπελλο, η ομάδα του Μίτσελ νίκησε και στο παιχνίδι του Β΄ γύρου, χάρις στα γκολ του Ουκρανού, Τσιγκάνκοφ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και τα δύο του Σάβιο στις καθυστερήσεις.

Με το «τρίποντο» αυτό οι γηπεδούχοι έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των δύο σερί ηττών (από Ρεάλ Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο) και παρέμειναν στην 2η θέση, έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ και στο +2 από την τρίτη Μπαρτσελόνα.    

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Τσαβαρία στο 76ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε ένα λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ