Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2-Νότιος Όμιλος: Εύκολη νίκη για την Καλλιθέα, «γκέλα» για τα Χανιά

Ένα εύκολο μεσημέρι πέρασε η Καλλιθέα που επικράτησε με 3-0 του Τηλυκράτη Λευκάδας εκτός έδρας για την 20η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Super League 2 και πλέον βρίσκεται στο +8 από τα Χανιά που βρίσκονται στην δεύτερη θέση. 

Ο Κυνηγόπουλος άνοιξε το σκορ στο 26′, με τον Μουτίνιο στο 45′ να διπλασιάζει τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λουκίνας στο 72ο λεπτό του παιχνιδιού.

Τα Χανιά στραβοπάτησαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στο Αιγάλεω, που έληξε ισόπαλη χώρις γκολ. Οι Κρητικοί έτσι είναι στην 2η θέση με 38  βαθμούς και απέχουν οκτώ βαθμούς από την πρωτοπόρο Καλλιθέα. 

Η Παναχαϊκή πήρε το «διπλό» στην έδρα του Διαγόρα (1-2), με τους Ροδίτες να μένουν οριστικά εκτός πλέι αφ ανόδου, με την Καλαμάτα να είναι αυτή που εξασφάλισε την πεντάδα μαζί με τον Ιωνικό. Ο Πατρινός άνοιξε το σκορ στο 20′, με τον Καραγιάννη στο 33′ να διαπλασιάζει τα τέρματα για την Παναχαϊκή. Στο 73΄ο Μανιάς  μείωσε σε 1-2 για τον Διαγόρα.

Η Ηλιούπολη πανηγύρισε τη νίκη, επικρατώντας με1-0 του Γιούχτα με τον Ντέτλερ να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε το ματς στο 84ο λεπτό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ