Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πανσερραϊκός και Ατρόμητος βολεύτηκαν με το «Χ»

Όλα μηδέν στις Σέρρες. Ο Πανσερραϊκός και ο Ατρόμητος πήραν από έναν βαθμό με το 0-0. Δεν άξιζαν τίποτα περισσότερο.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ αργός. Πανσερραϊκός και Ατρόμητος δεν έβαλαν ένταση στο παιχνίδι τους, δεν έπαιξαν συνδυαστικό ποδόσφαιρο και ουσιαστικά κακοποίησαν τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 20’ ο Άλεξιτς έστειλε με αριστερό σουτ τη μπάλα στο δεξί δοκάρι, όμως, υπήρχε οφσάιντ στον Ουάρντα, ο οποίος γύρισε τη μπάλα από αριστερά. Στο 25’ φάουλ του Ουάρντα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η επόμενη φάση ήταν πάλι για τους γηπεδούχους, που έδειχναν μεγαλύτερη όρεξη. Στο 37’ ωραίος συνδυασμός, ο Χατζηστραβός έδωσε στον Ουάρντα, αλλά αυτός βιάστηκε και σούταρε εκτός περιοχής άουτ.

Στο 38’ γύρισμα του Ντανκερλούι από δεξιά, ο Χατζηστραβός στο όριο της μεγάλης περιοχής σούταρε ψηλά άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μία συνέχεια του πρώτου με ελάχιστα ρίσκα από τις δύο ομάδες. Στο 51’ δυνατό δεξί σουτ του Στάικου εκτός περιοχής έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 63’ ήταν η πρώτη καλή στιγμή ουσιαστικά στο ματς για τους Περιστεριώτες. Αριστερό σουτ του Κουέν εκτός περιοχής, απέκρουσε ο Χοβάν σε κόρνερ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Σάσα Ίλιτς προχώρησαν σε διορθωτικές κινήσεις για ν’ αλλάξουν πράγματα.

Στο 78’ απείλησε ο Ατρόμητος, αλλά ο Χοβάν μπλόκαρε το δεξί σουτ του Έντερ Γκονζάλες. Στο επόμενο λεπτό το ίδιο έκανε ο Τσιντώτας σε κεφαλιά του Άλεξιτς.

Οι Σερραίοι σε κάθε περίπτωση έδειχναν πιο δραστήριοι και στο 86′ σε γέμισμα ο Γούλερι πρόλαβε τον Τσιντώτα στην έξοδο, αλλά η κεφαλιά του έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 90′ κεφαλιά του Άλεξιτς κόντραρε σε κόρνερ.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Θυμιάνης, Ντανκερλούι, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Στάικος (85’ Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (85’ Σοφιανός), Τομάς (65’ Γούλερι), Ουάρντα, Άλεξιτς.

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Κούντε, Φριντζόνσον (60’ Γκονζάλες), Κουέν (73’ Βρακάς), Ρομπάιγ (60’ Βαλένσια), Αντζιέλσκι (73’ Βέργος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ