Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Εκτός Survivor ξαφνικά μεγάλο φαβορί! Η ανακοίνωση-σοκ από τον Γιώργο Λιανό

Μια ανακοίνωση-«βόμβα» έμελλε να κάνει ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, το βράδυ της Τετάρτης λίγο πριν την αναμέτρηση αποχώρησης ανάμεσα σε τρεις παίκτες της κόκκινης ομάδας και έναν παίκτη της μπλε ομάδας.

Μια ανακοίνωση καθ’ όλα απρόσμενη τόσο για τους παίκτες όσο και για τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Λίγο πριν ξεκινήσουμε τη μονομαχία πρέπει να σας πω για την εικόνα που παρουσιάζει ο πάγκος των Κόκκινων αυτή τη στιγμή. Η Ασημίνα είχε έναν μικρό τραυματισμό και έχει μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Αν είναι όλα καλά και προλάβει, θα επιστρέψει για να δει κι αυτή από κοντά την μονομαχία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor, με την Ασημίνα να επανέρχεται πράγματι στον χώρο της αποχώρησης λίγη ώρα αργότερα.

«Να αναφερθώ όμως και στην Όλγα Πηλιάκη, η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες μέρες. Βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις μέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μη συνεχίσει στο Survivor».

«Η Όλγα Πηλιάκη, λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός, με τις δύο ομάδες να μην κρύβουν την απογοήτευσή τους για αυτή την απρόσμενη εξέλιξη στο Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ