Μετάβαση στο περιεχόμενο

Serie A: Η Μόντσα άντεξε και έκανε το «μπαμ» κόντρα στην Μίλαν

Η Μίλαν επιχείρησε να κάνει το… θαύμα, επιστρέφοντας στον αγώνα με τη Μόντσα με παίκτη λιγότερο και από δύο γκολ πίσω, όμως ο Γουαρέν Μποντό και ο Λορέντζο Κολόμπο είχαν διαφορετική άποψη και έδωσαν στην ομάδα τους τη νίκη με 4-2 για την 25η αγωνιστική της Serie A. 

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν τις μεγάλες στιγμές. Η σύγκρουση του Μικέλε ντε Γκρεγκόριο με τον Αντρέα Καρμπόνι άφησε εκτός αγώνα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και άλλαξε το μομέντουμ. Στην επανέναρξη του αγώνα έπειτα από οκτώ λεπτά, η Μόντσα μπήκε πιο δυνατά και δικαιώθηκε. Στο 45′ ο Μαλίκ Τιάο έκανε πέναλτι και ο Ματέο Πεσίνα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 45+8′ ο Ντάνι Μότα πέτυχε το 2-0.

Ο Στέφανο Πιόλι έκανε τριπλή αλλαγή στην ανάπαυλα, όμως δεν πρόλαβε να δει το νέο πλάνο του εν δράσει, αφού στο 52′ ο Λούκα Γιόβιτς χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης και δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Ιταλός τεχνικός έριξε στη μάχη τον Ολιβιέ Ζιρού και ο Γάλλος επιθετικός τον δικαίωσε στο 65′  με κοντινή προβολή, δίνοντας σύνθημα αντεπίθεσης.

Η Μίλαν έκλεισε τη Μόντσα στην περιοχή της και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με υπέροχη ενέργεια του Κρίστιαν Πούλισιτς στο 88′.

Η χαρά κράτησε για δύο λεπτά, μέχρι ο Μποντό με μακρινό σουτ να δώσει ξανά το προβάδισμα στη Μόντσα. Το γήπεδο πήρε φωτιά και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Κολόμπο σκόραρε κόντρα στην ομάδα από την οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός και δεν πανηγύρισε την πρώτη νίκη της Μόντσα επί της Μίλαν στη Serie A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ