Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Έξω ο Βιλντόζα και ο Γκος από τον τελικό!

Με προβλήματα της τελευταίας στιγμής θα παραταχθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στον σημερινό τελικό του ΟΠΑΠ Final 8 στις 19:00 στα «Δύο Αοράκια».

Ο Λούκα Βιλντόζα από πλευράς πρασίνων και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος από μεριάς ερυθρόλευκων κρίθηκαν ανέτοιμοι και δεν θα αγωνιστούν απόψε.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια της διοργάνωσης, αλλά και η απαιτητική συνέχεια έκαναν τους Εργκίν Αταμάν και Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφασίσουν να τους θέσουν εκτός 12άδας για τον αποψινό μεγάλο αγώνα, καθώς οι δύο παίκτες δεν είναι 100% έτοιμοι.

Ο Γκος αποχώρησε με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο στο παιχνίδι με το Περιστέρι, με τη μαγνητική να μη δείχνει κάτι το ανησυχητικό. Ωστόσο, αποφασίστηκε να μη ρισκάρει κάποια θλάση. Έτσι οι διαθέσιμοι ξένοι για τον Μπαρτζώκα θα είναι οι Κάνααν, Μπραζντέικις, Πίτερς, Πετρούσεφ, Ράιτ και Φαλ. 

Ο Βιλντόζα συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και έτσι δεν θα αγωνιστεί απόψε. Ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει την ίδια εξάδα ξένων παικτών με τον ημιτελικό: τους Ναν, Γκραντ, Γκριγκόνις, Λεσόρ, Ερνανγκόμεθ και Μπαλτσερόφσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ