Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πήρε βαθμό στη Θεσσαλονίκη με Γκαρσία η ΑΕΚ Β

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν Καμπανιακός και ΑΕΚ Β’ στη Χαλάστρα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Super League 2, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, αλλά η «Ένωση» βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς σε ισορροπία στην επανάληψη.

Έτσι, ο Καμπανιακός παρέμεινε στην 11η θέση με 16 πόντους, όντας στο -5 από τον τελευταίο, Απόλλωνα Πόντου, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είναι στην 7η θέση με 21 βαθμούς και στο -3 από την πρώτη πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τον Γιουκούδη, ενώ όσο ο χρόνος πέρναγε η ΑΕΚ Β’ ανέβαζε την απόδοσή της και ήταν καλύτερη. Έτσι, στο 55’ ο Παυλίδης είχε δοκάρι και στο 65’ ο Τζούντα Γκαρσία ισοφάρισε σε 1-1, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 86’ με τον Χριστόπουλο, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα πίεσε για το γκολ της νίκης και στο 88’ ο Γκαρσία έχασε τεράστια ευκαιρία από πλεονεκτική θέση, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γιακουμής, Προσκυνητόπουλος, Λαγωνίδης, Μπούσης, Φροσύνης, Ταϊρης, (73′ Πολύζος) Σαρβανίδης, Καθάριος (73′ Βοσκόπουλος) Μανιός (80′ Πόζογλου) Γιουκούδης (73′ Μυστακίδης) Γαρύφαλλος (89′ Παπακωνσταντίνου).

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Κανελλόπουλος (46′ Σαμπανάτζοβιτς) Χρυσόπουλος (61′ Χριστόπουλος) Γεμπόα, Παυλίδης, Φοφανά (46′ Ρουκουνάκης) Λαμαράνα (82′ Τιεϊ) Κάτσικας, Μαχαίρας, Τζ. Γκαρσία, Θεοδωρίδης.

Διαιτητής: Μυλοπούλου (Καβάλας)
Βοηθοί: Σακάλογλου, Καρασαββαΐδης (Καβάλας)
Κίτρινες: Προσκυνητόπουλος, Ταΐρης – Λαμαράνα, Σαμπανάτζοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ