Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2 – Βόρειος Όμιλος: Άνετο απόγευμα στη Μυτιλήνη για τον Λεβαδειακό

Ασταμάτητος είναι ο Λεβαδειακός, επικρατώντας του Αιολικού εκτός έδρας, για την 21η αγωνιστική στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, επέβαλε τον ρυθμό της από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, περιορίζοντας αυτή του Σλόβονταν Κρισμάρεβιτς. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολέττο στο 11ο λεπτό, με τον Τσιριγώτη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου να κάνει το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται το υπέρ τους σκορ και τους γηπεδούχους να αδυνατούν ν’ απειλήσουν, με τον Μπαϊροβιτς να διαμορφώνει το τελικό 0-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90′.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Γιόκε, Ενομό, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Κριμιτζάς (76′ Καγκελίδης), Σρνιτς (46′ Τριανταφυλλάκος), Σαραντίδης (68′ Μουχάλης), Ουνγιαλίδης, Ζιβοΐνοβιτς (56′ Μπαλογιάννης), Τριανταφύλλου.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Μεχία, Πίρινεν, Κωστή (62′ Γκουστάβο Κόστα), Λιάγκας, Κουάδρα (86′ Γιαννιώτας), Συμελίδης (86′ Ντεντάκης), Πολέττο (62′ Γκεζαλί), Τσιριγώτης (71′ Μπαΐροβιτς).

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου

Αιολικός – Λεβαδειακός 0-3

ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕΛ αναβλήθηκε

ΑΕΚ Β’ – Απόλλων Πόντου αναβλήθηκε

(11/02, 14:00) Ηρακλής – Νίκη Βόλου

(11/02, 15:00) Κοζάνη – Καμπανιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ