Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Βλάχος: «Με τη Γαλλία θα δούμε πού πραγματικά βρισκόμαστε»

Η εθνική πόλο ανδρών συνέτριψε με 23-4 τη Βραζιλία και θέλει τη νίκη κόντρα στη Γαλλία την Παρασκευή για να διατηρήσει την πρώτη θέση στον όμιλό της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Οταν σέβεσαι τον αντίπαλο, σέβεσαι και την δική σου προσπάθεια. Ημασταν σοβαροί στο παιχνίδι, πολύ καλοί στην άμυνα, προσηλωμένοι και με διάθεση. Περιμέναμε ότι θα κερδίσουμε λόγω της διαφοράς δυναμικότητας, αλλά η σοβαρότητα που δείξαμε έκανε τη μεγάλη διαφορά. Δοκιμάζουμε μερικά πράγματα, αφού το σκορ μας έδωσε την ευκαιρία. Δεν ξέρεις πώς  θα εξελιχθεί το τουρνουά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την συνέχεια» είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής και πρόσθεσε για  το επόμενο ματς με τη Γαλλία:

«Η Γαλλία έχει ανέβει πάρα πολύ και κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Εχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε καλύτεροι. Ο,τι προκύψει από εκεί και πέρα. Δεν τελειώνει εκεί το τουρνουά. Είναι, ωστόσο, μια ευκαιρία να δούμε πού βρισκόμαστε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που προετοιμάζεται με προσδοκίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ