Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: ΠΑΟΚ -Πανσερραϊκός 5-0 (τελικό)

 

Τέλος του αγώνα. 

92′: ΓΚΟΛ – ποίημα του Κωνσταντέλια! Ο νεαρός Έλληνας μεσοεπιθετικός ξέφυγε από το κράτημα και πάσαρε στον Ζίβκοβιτς, που τον βρήκε ωραία στην περιοχή και εκείνος κατέβασε υπέροχα, τελειώνοντας τη φάση για το 5-0.

85′: ΓΚΟΛ ο ΠΑΟΚ. Δυνατό σουτ του Μπράντον Τόμας από μακριά, ο Κατσίκας έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης και είδε την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα για το 4-0.

82′: ΓΚΟΛ ο ΠΑΟΚ. Πάσα του Μάρκος Αντόνιο στον Ράφα Σοάρες, που έκανε το γύρισμα και ο Αντρέ Ρικάρντο με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 3-0.

77′: Ακόμη μια αλλαγή για τον Πανσερραϊκό, ο Σοφιανός δίνει τη θέση του στον Γούλερι.

74′: Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, μέσα ο Μπράντον έξω ο Τζίμας.

72′: Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό, ο Άλεξιτς δίνει τη θέση του στον Μπεντακόρ.

71′: Ωραία αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντέλιας είδε εξαιρετικά στην πλάτη της άμυνας τον Ζίβκοβιτς, που εκτέλεσε, όμως, ο Κατσίκας το έβγαλε με το ένα χέρι.

68′: Κίτρινη στον Πεταυράκη για κράτημα στον Κωνσταντέλια.

Αλλαγή και για τον ΠΑΟΚ, με τον Σβαμπ να δίνει τη θέση του στον Αντρέ Ρικάρντο.

61′: Τριπλή αλλαγή για τον Πανσερραϊκό: Οικονόμου, Μούργος και Μασκανάκης περνούν εκτός και τη θέση τους παίρνουν οι Στάικος, Τόμας και Ουάρντα.

56′: Πάτησε περιοχή ο Κωνσταντέλιας και προσπάθησε να τελειώσει τη φάση χωρίς επιτυχία, με τον Τζίμα στη συνέχεια να μην μπορεί να νικήσει τον Κατσίκα.

48′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Από την εκτέλεση κόρνερ, ο Άλεξιτς πήρε τη δυνατή κεφαλιά, με τον Ζίβκοβιτς να του λέει «όχι» με τα πόδια, ενώ στη συνέχεια ο Μασκανάκης έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

46′: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς να εκτελεί από τα δεξιά μετά από πάσα του Τσιγγάρα αλλά ο Πεταυράκης παρενέβη με την μπάλα να φεύγει κόρνερ.

46′ Ο Μπάμπα στην θέση του Σάστρε για τον ΠΑΟΚ. 

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

41′: Ωραίος συνδυασμός Κωνσταντέλια – Ζίβκοβιτς και προσπάθεια του τελευταίου να εκτελέσει όμως ο Πεταυράκης τον σταμάτησε κόβωντας σε πλάγιο.

26′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Ο Ζίβκοβιτς βρήκε χώρο να εφορμήσει προς την περιοχή των φιλοξενούμενων μετά από πάσα του Μιχαηλίδη και σούταρε με το αριστερό στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κατσίκα 

20′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Υπέροχος συνδυασμός Ζίβκοβιτς – Σάστρε από τα δεξιά και γύρισμα του Ισπανού μπακ στην κίνηση για τον Τζίμα που εκτέλεσε τον Κατσίκα ανοίγοντας το σκορ.

13′: Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Τζίμα που δεν κατάφερε να εκτελέσει καλά με τον Κατσίκα να τον σταματά.

7′: Σπουδαία ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό να προηγηθεί με τον Σοφιανό να εκμεταλλεύεται το λάθος του Νάσμπεργκ, αλλά να μην μπορεί με δύο προσπάθειες να νικήσει τον Ζίβκοβιτς που έσωσε την εστία του!

Ξεκίνησε το παιχνίδι.

Στο VAR βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών) με AVAR τον Αθανάσιο Κόλλια (Ηπείρου)

Ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας) με βοηθούς τους Κούλα Χασάν (Ξάνθης) – Ιωάννη Μηνούδη (Πιερίας) και τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας). 

Στο πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 4-0 στις Σέρρες. 

Στον πάγκο για τον Πανσερραϊκό: Τσομπανίδης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Ουάρντα, Τομάς, Παπαβασιλείου, Μπετανκόρ, Γούλερι.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Γιαξής, Οζντόεφ, Μουργκ, Αντρέ Ρικάρντο, Τάισον, Μπράντον.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Κατσίκας, Ντάνκερλουι, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Πηλέας, Mορέιρα, Οικονόμου, Σοφιανός, Μούργος, Μασκανάκης, Άλεξιτς.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μάρκος Αντόνιο, Τζίμας. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Παρακολούθηστε Live την εξέλιξη του αγώνα. 

Καλησπέρα! Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ